sdílet Resort Beatrice Depandance Júlia na Facebooku
Resort Beatrice Depandance Júlia česká verze  Resort Beatrice Depandance Júlia slovenská verzia  Resort Beatrice Depandance Júlia english version  Resort Beatrice Depandance Júlia deutsch version

Resort Beatrice Depandance Júlia Tatranská Lomnica, Tatranská Lomnica Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Aplend Resort Beatrice Depandance Júlia Tatranská Lomnica - ubytování Vysoké Tatry...


Apartmánový dům Resort Beatrice Depandance Júlia se svým výhodným umístěním je snadno dostupný autem, autobusem, vlakem. V blízkosti se nachází lyžařské středisko s nejvýše položenou a zároveň nejdelší sjezdovkou na Slovensku, která je garancí nejlepší lyžování na sluneční straně Vysokých Tater. Nad Tatranskou Lomnicí bdí majestátní Lomnický štít s nadmořskou výškou 2633 m, na který se můžete dost visutou lanovkou a vychutnat si neopakovatelný pohled na krásné štíty a doliny Tater. V nejbližším okolí najdete množství turistických tras dostupných v zimě i v létě, fantastické přírodní scenérie, čistou přírodu, malebné vesničky se stále žijícími folklórními prvky.

Studio: Studie s kuchyňským koutem (velikost obytné plochy 25 - 30 m2). Ubytování ve studiu vhodné pro max. 4 osoby. Studio se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC a jedné místnosti se 2 lůžky s pohovkou, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, kuchyňským koutem se základním kuchyňským vybavením, dvouvařičem a lednicí.

Apartmán Typ A: Dvoupokojový apartmán typ A (velikost obytné plochy 30 - 37 m2) Ubytování v apartmánu vhodné pro 3 - 5 osob. Apartmán se skládá z malé předsíně se šatnou, loznice s manželskou postelí a jedno lůžkem, obývací místnosti s rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, ledničkou. Každý apartmán ma samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Apartmán Typ B: Třípokojový apartmán typ B (velikost obytné plochy 40 m2) Ubytování v apartmánu vhodné pro 4 - 6 osoby. Apartmán se skládá z malé předsíně se šatnou, 2 x loznice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývací místnosti s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, ledničkou. Každý apartmán ma samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, rádio, sat, pokoje s kuchyňským koutem, dvouvařič

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu

Nadmořská výška: 2600 m n m

Popis okolí: V Tatranské Lomnici najdete tenisové kurty, fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, golf, mini-golf, lyžařské vleky, kluziště, kino, biliár, a množství rozličných restauraci. Nachází se zde botanická zahrada, prezentující většinu planě rostoucích rostlin a květin rostoucích v tatranskejoblasti, a také muzeum Tatranského Národního Parku, kde jsou vystavovány zvířata volně žijící v Tatrách. Lanovkou se můžete vyvézt až na Lomnický štít, jeden z nejvyšších štítů v Karpatech s nadmořskou výškou 2633 m.

Přibližně 400 m od Resortu Beatrice se nachází malý lyžařský vlek, s umělým zasněžováním během celé zimy. Stanice lanovky spojující Tatranskou Lomnici s výše položeným lyžařským střediskem se nachází přibližně 10 minut chůze od hotelu. Zde si můžete vychutnat úžasnou lyžovačku na dost náročném terénu. Sedačkou vyjedete až do výšky 2200 m., Az této výšky se můžete spustit dolů - přímo až ke hotelu, pokud to sněhové podmínky dovolují. V Tatranské Lomnici se nachází několik vleků pro začátečníky s jednoduchým terénem. Jsou zde lyžařské školy a soukromé hodiny jsou cenově dostupné. V Tatrách je několik jiných lyžařských středisek. Také v Nízkých Tatrách, 60 km směrem na jih, můžete najít podmínky pro vynikající lyžovačku v mnoha střediscích s výborně rozvinutým vleková systémem. Nejlehčí doprava do těchto středisek je vlastním autem.

Tipy na výlet: Bruslení: Během zimních měsíců můžete v Lomnici najít přírodní kluziště s půjčovnou bruslí. V nejbližším městě Poprad (15 km), se nachází velká klzisková hala.

Tenis: Nedávno otevřená tenisová hala nabízí možnost hrát tenis kdykoliv během celého roku. V letních měsících můžete využít venkovní tenisové kurty.

Golf: Přibližně 3 km od Tatranské Lomnice se nachází 9-jamkové golfové hřiště v roztomilém prostředí s pohořím v pozadí. Hřiště se rozroste o dalších 9 jamek v roce 2005. www.golftatry.sk

Turistika: Je určitě nejoblíbenější aktivitou v této oblasti. Je zde různá škála způsobů dopravy, které vám usnadní přístup k výchozímu místu pro vaši turistickou trasu. Celá oblast Tater je propleten turistickými stezkami. V nadmořské výšce přibližně 2000 m. můžete najít horské chaty, na kterých m &'te možnost přenocovat v případě, že se vydáte na některou z delších a náročnějších túr, případně, pokud se rozhodnete zdolat některý z vrcholů. V těchto chatách vám rádi připraví různé druhy jídel, takže nejste nuceni nosit s sebou příliš velké zásoby jídla. Najdete zde množství lehkých turistických tras, složitějších trasa, ale také množství horolezeckých možností, jakou trasu si vyberete, záleží jen na vaší fyzické kondice. Je velmi nerozvážně vybrat se na túru bez potřebného vybavení, a tedy bez mapy a turistického průvodce, zejména v případě, pokud se rozhodnete pro náročnější výstup. Také je nutné počítat s tím, že počasí se během vaší túry může změnit z úplně jasné a čisté oblohy na dešťovou vichřici jen během několika minut. Vždy je třeba uvědomit recepci hotelu, pro jakou trasu jste se rozhodli, kolik vás je ve skupině a kdy přibližně očekáváte, že se z túry vrátíte.

Horolezectví: Tato oblast je dobře známá horolezcům z blízka i zdaleka pro své vynikající horolezké možnosti. Nicméně, horolezkú výstroj si musíte přinést s sebou, protože půjčovny tohoto druhu se v této oblasti vůbec nenacházejí. Ve vysokohorských chatách můžete najít ručně zakreslené mapy a vysvětlivky k nejrůznějším horolezeckým výstupem.

Cykloturistika: Je tu množství vynikajících cykloturistických tras, ať už přírodních a náročnějších pro zkušenější cyklisty, nebo klasických asfaltových cest mezi vesnicemi, městy či osadami Vysokých Tater. Zcela bez problémů je možné půjčit si horské jízdní kola.

Termální koupaliště: Slovensko je široce známé pro množství lázní s teplými a léčivými prameny. Ve vzdálenosti přibližně hodinu cesty z Tatranské Lomnice můžete najít několik vynikajících přírodních termálních koupališť. Některé z nich jsou dokonce v provozu během celého roku. V sousední vesnici můžete najít tzv. Vodní svět (krytý bazén) s množstvím různých druhů saun a vodní terapie.

Jeskyně: Na Slovensku je možné najít také velké množství jeskyní různého druhu: vápencové jeskyně, ledové jeskyně a arogonitovú jeskyni (jednu ze dvou nacházejících se v Evropě). Nejznámější a nejvelkolepější jeskyně jsou otevřeny i pro veřejnost av případě, že se rozhodnete je navštívit, budete mít možnost k prohlídce jeskyně s průvodcem.

Architektura a historie: V blízké vzdálenosti od Villy Beatrice se nachází mnoho historicky zajímavých míst, jako např. město Levoča s jejím proslulým gotickým oltářem, nejvyšším na světě, měřícím 18,62 m. v kostele sv. Jakuba (oltář je vyroben z lipového dřeva v dílně Mistra Pavla v 16. st.), Středověké zříceniny Spišského hradu zapsáno do Seznamu světových přírodních a kulturních památek UNESCO, blízká vesnička Ždiar s její překrásné malovanými dřevěnicemi a množství překrásných hradů, zámků a klášterů.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: V apartmánovém domě není restaurace, přesto je v blízkosti několik možnosti stravování. 80 m od apartmánového domu v Restauraci si můžete pochutnat na specialitách Italské kuchyně. Slovenská i mezinárodní kuchyni nabízí restaurace ve Villa Beatrice 80 m, nedaleké Tenis Centrum. Posezení u vínku ve stylovém prostředí při příjemné muzice si vychutnáte v pubu Humno.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén venkovní vyhřívaný (15 km), Lyžařský vlek (0,3 km)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumapartmánapartmánapartmán
8.1-25.1229 - 44 (2 osoby/person)49 - 69 (3 osoby/person)59 - 89 (4 osoby/person)
26.12-7.179 (2 osoby/person)109 (3 osoby/person)129 (4 osoby/person)


Měna:

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (12):


Resort Beatrice Depandance JúliaResort Beatrice Depandance JúliaResort Beatrice Depandance Júlia
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com