sdílet Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka na Facebooku
Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka česká verze  Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka slovenská verzia  Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka english version  Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka deutsch version

Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka Ostrožská Nová Ves, Ostrožská Nová Ves ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Sírnaté Kúpele Ostrožská Nová Ves Kunovská - ubytovanie na kúpeľné pobyty...


Sirnaté Kúpele Ostrožská Nová Ves lieči choroby pohybového aparátu, choroby kožné lupienka:

Moderný kúpeľný komplex Sirnaté kúpele Ostrožská Nová Ves , komfortne vybavené izby , možnosť diétneho stravovania , kompletné balneoprevádzka , bazén s protiprúdom , sauna , whirlpool , odborný zdravotnícky personál . Malebný kúpeľný park - rozloha 10 ha . Sírne pramene . Liečba ochorení pohybového ústrojenstva a kožných ochorení .
Kúpeľné pobyty v sírnatých kúpeľoch Ostrožská Nová Ves : Sirnaté kúpele sa špecializujú okrem iného na liečenie kožných ochorení , predovšetkým lupienky , atopických ekzémov a akné , pre ktoré majú výnimočné predpoklady vďaka výskytu prírodných liečivých prameňov s obsahom síry . Kúpeľné pobyty zamerané na kožu a kožné ochorenia nájdete v našej ponuke kúpeľných pobytov .

Kozmetika predsieňovú : Kúpeľná kozmetika predsieňovú , zo sírnych prameňov , vhodná pre kožné ochorenie: lupienka, akné, ekzém ... Chcete si vyskúšať , ako pôsobí sírne pramene - Neváhajte a objednajte si niektorý z našich produktov

Sirnaté kúpele Ostrožská Nová Ves - Kúpele a liečenie : Potrebujete si oddýchnuť ? Ponúkame Vám širokú škálu liečebných procedúr v pokojnom prostredí sírnatých kúpeľov . Všetky procedúry sa nachádza v hlavnej kúpeľnej budove.

Sirnaté kúpele Ostrožská Nová Ves - ubytovanie : Komfortne vybavené izby , celková kapacita 132 lôžok , služby pod jednou strechou . K dispozícii sú jednolôžkové a dvojlôžkové izby , ktoré majú vlastné sociálne zariadenie , sú vybavené káblovou televíziou , telefónom a čiastočne malou chladničkou . V hlavnej budove sa nachádza aj výťah .

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, pripojenie internetu, sat

Základní informace: pranie a žehlenie, zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, bezplatný hotelový transport, platený hotelový transport, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, masážní studio, pedikúra, manikura, Internetové připojení k dispozici, holíč - kaderník

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1,5 km)

Autobusová zastávka název: (0,1 km)

Vlaková zastávka název: (0,1 km)

Autobusové nádraží název: (1,5 km)


Vlakové nádraží název: (1,5 km)

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení:

Hlavní léčebnou procedurou jsou sirné koupele. Používá se k nim vlastní minerální voda, která se získává z několika vrtů za centrální lázeňskou budovou. Tato přírodní minerální voda se zachycuje v hloubce kolem 50 m a vydatnost každého vrtu činí zhruba 40 l za minutu. Jde o studenou, bezbarvou, čirou minerální vodu s výrazně sirovodíkovým pachem. Z provedené analýzy vyplývá, že minerální voda je bohatá na nejrůznější kationty. Zkoumáno jich bylo celkem 18 a z nich je v největším množství zastoupen vápník, sodík, hořčík, draslík a železo. Z aniontů jsou to téměř výhradně hydrogenuhličitany a pak sírany, kterých má jeden z vrtů ve velmi bohatém množství (téměř 14 mg v jednom litru). Nedisociované složky tvoří hlavně kyselina křemičitá.

 

Nemoci pohybového aparátu: Především jde o rheumatická onemocnění kloubů - artritidy. Rheumatické onemocnění kloubů vzniká obvykle po streptokokové infekci. Působením streptokokového jedu v těle dojde ke specifické reakci ve vazivu. Objevují se tahavé bolesti, které se omezují na jednotlivé klouby. Je pravidlem, že nemoc se stěhuje z jednoho kloubu na druhý. Převážně onemocní klouby kolenní, nožní a ramenní. Choroba ponejvíce přejde do chronického stadia.

Ve zdejších lázních se léčí chronické artritidy v podstatě všech kloubů. Léčeny jsou jak formy tkanivové, bolestivé, které připouštějí lehké pohyby kloubů, tak formy ankylotické, kde jsou klouby ztuhlé, zcela nepohyblivé, ale často nebolestivé. Léčen je i reumatismus mimokloubní a bolestivé syndromy vaziva a kosterních svalů. Léčeny jsou také ta onemocnění kloubů, které způsobila lupenka či jiné infekce či škodliviny.

Druhou velkou skupinou jsou arthrosy. Na rozdíl od artritid jde o onemocnění nezánětlivé. Jedná se o výskyt opotřebení pohybového a podpůrného aparátu v těle. Patří buď k projevům stáří nebo k opotřebení kloubů v souvislosti s jejich přetížením velkou nadváhou. Vznikat mohou i při namáhavé práci v zaměstnání, při práci s vibrujícími nástroji a při nadměrně zatěžujícím sportu.

Také arthrosy se léčí v Ostrožské Nové Vsi. Jde především o arthrosy kyčelních a kolenních kloubů, pro kterážto onemocnění se pacient soustavně léčí, ale také o arthrosy na malých ručních a nožních kloubech. Pro léčení jsou vhodné i případy přetížení kloubů nadváhou a klouby zatížené nadměrnou prací, sportem či vibracemi, jak bylo výše uvedeno.

Indikací k lázeňské léčbě ve zdejších lázních jsou i onemocnění kloubů v páteři.

 

Nemoci kožní: Významnou skupinu nemocí, které se léčí v Sirnatých lázních O. N. Ves, jsou nemoci kůže. Patří k nim především lupenka. Jde o chronické onemocnění, které se objevuje mezi 15. a 30. rokem. Na kůži zpočátku najdeme červeně zbarvené skvrny, velké jako špendlíková hlavička. Ohnisko je pokryto stříbrnými lupy. Převážně se vyskytuje na loktech nebo na kolenou či na zádech, někdy i na celém těle. Postihnout mohou i vlasatou kůži hlavy a nehty. Dědičná zátěž je nesporná a sirné koupele sehrávají důležitou léčebnou roli. Léčena je prostá psoriasa, ale i lupenka generalizovaná a formy s postižením kloubů.

 

Druhou skupinou nemocí kůže je akné. Jedná se o zanícení mazových žlázek na obličeji, na hrudi, na ramenou a na zádech u dospívajících. Obvykle se vyléčí v průběhu puberty. Při vážnějším průběhu se musí léčit a při něm mají sirné přípravky dobrý léčebný efekt. Jde jak o formy s velkým postižením kůže, tak o formy s velkým hnisáním, zanechávajícím jizvy.

 

Psoriáza, česky lupénka, je chronická zánětlivá kožní choroba - to znamená dlouho trvající, opakovaně se objevující. Vzniká, dle současného stavu odborného výzkumu, převážně na podkladě zděděného sklonu k odchylkám imunitního systému a kůže.

Jedná se o chorobu velmi častou, ve střední Evropě postihuje asi 2-3% obyvatelstva. V současnosti genetici předpokládají, že zátěž obyvatelstva psoriatickými geny se dokonce pohybuje ne v jednotkách, ale v desítkách procent. Zajímavé je, že se jedná o výlučně lidskou chorobu. Psoriáza (lupenka) může vzniknout v jakémkoliv věku, ale nejčastěji ve věku dospělém, a to převážně ve dvou obdobích - okolo puberty a okolo 40.-50. roku věku. Není významného rozdílu ve výskytu lupenky mezi ženami a muži, i když v poslední době se udává převaha ženského pohlaví, zejména u dětí a dospívajících.

PŘÍČINY LUPENKY: Příčiny, i přes obrovský pokrok v této oblasti, nejsou dosud zcela přesně známy. Lupenka se ukazuje být tzv. autoimunitní chorobou. To znamená, že vlastní imunitní systém jedince, přesněji jeho bílé krvinky, tzv. T lymfocyty, jsou z určitých důvodů (dědičnost, faktory zevního a vnitřního prostředí) aktivovány. To vede k aktivaci dalších složek imunitního systému, obdobně jako při obraně proti infekci, což vyvolá kožní zánět. Důsledkem je zmnožení kožních buněk, zrychlení jejich růstu a porucha rohovění. Normální kožní buňka vyzraje a na povrch kůže se dostane za cca 28 dnů, zatímco u lupenky je to již za 4 dny, tedy 7x rychleji. Tyto buňky nejsou vyzrálé, pevně lpějí na kožním povrchu a odlučují se pomaleji než u zdravé kůže. Výsledkem jsou pak typická ostře ohraničená, sytě červená ložiska se stříbřitými šupinami.

PRŮBĚH LUPENKY: Průběh je individuální, liší se u každého jedince. Tedy není každá lupenka stejná, resp. každá lupenka je poněkud jiná. Střídají se období klidu s obdobími vzplanutí choroby. Typické je sezónní zhoršování na jaře a na podzim. Většinou má lupenka chronicky stacionární průběh - tedy typické ložiskové postižení, s malým šířením a pomalým hojením. Druhým nejčastejším průběhem je akutně exantematická, obvykle kapkovitá forma více či méně hustě rozesetá po trupu a končetinách. Z hlediska intenzity postižení může být lupenka mírná, středně těžká a těžká. Většina pacientů se naštěstí v oblasti mírné až středně těžké. O těžké lupence hovoříme nejen u velké intenzitě či rozsahu postižení, ale také u postižení dlaní a plosek, které pacienta socioekonomicky hendikepuje.

PÉČE A LÉČBA: Lupenka je choroba léčitelná, tedy pomocí léků ji nelze léčit - hojit již vzniklou lupenku. Lupenka není dosud vyléčitelná, tzn. nelze zabránit výsevu nových ložisek v budoucnosti, je hlavním cílem léčby "dostat" chorobu pod kontrolu. Což v praxi znamená dosáhnout zhojení akutních projevů, případně jejich stabilizace. Vhodně zvolenou, správně a pečlivě prováděnou léčbou spolu s preventivními opatřeními lze docílit zahojení či značného zlepšení projevů nemoci, a to na různě dlouhou dobu (i měsíce až roky).

V poslední době se ukazuje, že včas zahájená léčba lupenky vede k rychlejšímu hojení a dokonce i do budoucna k mírnějšímu průběhu, než když se choroba ponechá bez léčby, tak říkajíc "zafixovat".



Lázeňské služby: Lázně

Procedury léčení: Terénne kúry, vychádzkové trasy, Lekárska kozmetika, Inhalácia, Elektroliečba, Magnetoterapia, Laseroterapia, Dietoterapia, Plynové injekcie, Parafinoterapia, Liečebný telocvik v bazéne, Liečebný telocvik, Vírivé kúpeľe, Masáže, Reflexné masáže, Prírodný termálny kúpež, Vodoliečba

Vyšetřovací výkony: Vstupné a výstupné lekárske vyšetrenie, Kontrolné lekárske vyšetrenie, Vstupné lekárske vyšetrenie vrátane poučenia pacienta, EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody sírné

Léčba nemocí indikace: Pohybové ústrojenstvo, Pooperačné, poúrazové stavy a rekondície, Kožné choroby a popáleninové stavy

Ostatní druhy léčby: Akupunktura, Relaxačné prechádzky

Kúpeľné pobyty:


Název: Regenerácia chrbta a kĺbov akupunktúrou


Číslo: 270

Popis: 8 dní / 7 nocí

Kúpeľný liečebný pobyt pre tých, ktorí trpia rôznymi bolesťami chrbta a kĺbov. Komplexný liečebný kúpeľný program, ktorý Vám uľaví od Vašich ťažkostí a bolestí chrbta a kĺbov. Vyskúšajte profesionálne rehabilitáciu v sírnatých kúpeľoch Ostrožská Nová Ves.

Program kúpeľného pobytu: ubytovanie v požadovanom izbe, plná penzia (raňajky formou bufetu, obedy a večere výberom z menu, ovocné a zeleninové šaláty, ovocie, minerálna voda), možnosť konzultácie s nutričným terapeutom, vstupné lekárske vyšetrenie, 15 kúpeľných procedúr stanovených lekárom vrátane akupunktúrneho sedenia, voľný vstup do bazéna s protiprúdom a vírivky

Bonus: 2x sauna alebo 2x zapožičanie bicykla zadarmo

Poznámky : Doplatok za izbu s terasou 40 Czk / osoba / deň . Kúpeľný poplatok vo výške 12 Czk / os . / Deň nie je zahrnutý v cene pobytu . Parkovanie aj v areáli sírnatých kúpeľov Ostrožská Nová Ves je zadarmo . Check-in/check-out : izba je k dispozícii v deň príchodu od 14.00 hod , v deň odchodu do 11.00 hod Internet - využitie PC zadarmo v hotelovej recepcii . Na všetkých izbách možnosť WiFi internetového pripojenia . Prosím uveďte do poznámky pri rezervácii pobytu .

Počet dnů: 8

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
19.1 - 21.12Hlavní budova10850 - 1295010150 - 11900Czk 
19.1 - 21.12Villa Šárka + Vlasta9450 - 11000Czk 

Název: Liečba psoriázy


Číslo: 269

Popis: 8 dní / 7 nocí

Program kúpeľného pobytu : ubytovanie v požadovanom izbe , plná penzia ( raňajky formou bufetu , obedy a večere výberom z menu , ovocné a zeleninové šaláty , ovocie , minerálna voda ) , možnosť konzultácie s nutričným terapeutom , vstupné lekárske vyšetrenie u kožného špecialistu , pri min . 14 dennom pobyte kontrolné vyšetrenie 1x týždenne , 20 kúpeľných procedúr stanovených lekárom , voľný vstup do bazéna s protiprúdom a vírivky

Bonus : Krém predsieňovej pre následnú starostlivosť o pokožku s prísadou zo sírového prameňa .

Poznámky : Doplatok za izbu s terasou 40 Sk / osoba / deň . Kúpeľný poplatok vo výške 12 Sk / os . / Deň nie je zahrnutý v cene pobytu . Parkovanie v areáli sírnatých kúpeľov Ostrožská Nová Ves je zadarmo . Check-in/check-out : izba je k dispozícii v deň príchodu od 14.00 hod , v deň odchodu do 11.00 hod Internet - využitie PC zadarmo v hotelovej recepcii . Na všetkých izbách možnosť WiFi internetového pripojenia . Prosím uveďte do poznámky pri rezervácii pobytu .


Počet dnů: 8

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
19.1 - 21.12Hlavní budova10850 - 1295010150 - 11900Czk 
19.1 - 21.12Villa Šárka + Vlasta9450 - 11000Czk 

Název: Týždeň pre seniorov


Číslo: 014

Popis: 8 dní / 7 nocí

Program seniorského pobytu: ubytovanie v požadovanom izbe, plná penzia (raňajky formou bufetu, obedy a večere výberom z menu, ovocné a zeleninové šaláty, ovocie, minerálna voda), možnosť konzultácie s nutričným terapeutom, vstupné lekárske vyšetrenie, 7 kúpeľných procedúr stanovených lekárom, voľný vstup do bazéna s protiprúdom a vírivky

Bonus: 1x regeneračný ľadová maska ​​s vitamínom C a Aloe Vera, Ľadová maska ​​pomáha regenerovať a uvoľniť pokožku. Vrásky budú redukované a pokožka celého Vášho tváre bude pôsobiť viac svieži a mladší. Vitamín C pokožku chráni pred novými negatívnymi látkami ako sú voľné radikály.

beseda s nutričnou terapeutkou o zdravej strave a jarné detoxikáciu
20% zľava na dokúpené procedúry.


Počet dnů: 8

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
19.1 - 21.12Hlavní budova8400 - 10500Czk 
19.1 - 21.12Villa Šárka + Vlasta7000 - 8750Czk 

Název: Komplexní kúra


Číslo: 013

Popis: 8 dní / 7 nocí

Program kúpeľného pobytu: ubytovanie v požadovanom izbe, plná penzia (raňajky formou bufetu, obedy a večere výberom z menu, ovocné a zeleninové šaláty, ovocie, minerálna voda), možnosť konzultácie s nutričným terapeutom, vstupné lekárske vyšetrenie, pri min. 14 dennom pobyte kontrolné vyšetrenie 1x týždenne, 18 kúpeľných procedúr stanovených lekárom a zdravotného stavu klienta, voľný vstup do bazéna s protiprúdom a vírivky

Bonus: Poukážka na občerstvenie do kúpeľnej kaviarne.


Počet dnů: 8

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
19.1 - 21.12Hlavní budova10850 - 1295010150 - 11900Czk 
19.1 - 21.12Villa Vlasta + Šárka9450 - 11000Czk 

Název: Kúpele na skúšku


Číslo: 077

Popis: Dĺžka pobytu: 8 dní / 7 nocí

Program kúpeľného pobytu: ubytovanie v požadovanom izbe, plná penzia (raňajky formou bufetu, obedy a večere výberom z menu, ovocné a zeleninové šaláty, ovocie, minerálna voda), možnosť konzultácie s nutričným terapeutom, vstupné lekárske vyšetrenie, 8 kúpeľných procedúr stanovených lekárom, voľný vstup do bazéna s protiprúdom a vírivky

Bonus: 1x poukážka na transfer do Uherského Hradiště (utorok alebo piatok)


Počet dnů: 8

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováMěna
19.1 - 1.3Hlavní budova84007700Czk 
2.3 - 3.5Hlavní budova94508400Czk 
4.5 - 27.9Hlavní budova105009450Czk 
28.9 - 1.11Hlavní budova94508400Czk 
2.11 - 21.12Hlavní budova84007700Czk 
19.1 - 1.3Villa Šárka + Vlasta7000Czk 
2.3 - 3.5Villa Šárka + Vlasta7700Czk 
4.5 - 27.9Villa Šárka + Vlasta8750Czk 
28.9 - 1.11Villa Šárka + Vlasta7700Czk 
2.11 - 21.12Villa Šárka + Vlasta7000Czk 

Stravovanie:

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (14):


Sírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila ŠárkaSírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila ŠárkaSírnaté kúpele Ostrožská Nová Ves Vila Šárka
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com