sdílet Penzion St. Maur na Facebooku
Penzion St. Maur česká verze  Penzion St. Maur slovenská verzia  Penzion St. Maur english version  Penzion St. Maur deutsch version

Penzion St. Maur Bečov nad Teplou, Bečov nad Teplou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion St. Maur nám. 5 května 28 Bečov nad Teplou, Bečov nad Teplou ubytovanie v penzione St. Maur, ubytovanie v Bečove nad Teplou:


Pro Vaše víkendové pobyty nebo rodinnou rekreaci nabízíme nově otevřený Pension Sv. Maur. Nachází se v samém centru malebného městečka Bečov nad Teplou, které leží přímo v srdci chráněné krajinné oblasti Slavkovský les v údolí říčky Teplé mezi Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi.


Jen pár metrů od pensionu stanete před branami rozsáhlého komplexu hradu a zámku Bečov, který tvoří působivou ozdobu a dominantu městečka. V bezprostředním okolí penzionu je pak krásná a nedotčená příroda, kterou byste jen těžko hledali jinde. Údolí řeky Teplé s jejími meandry, skalnatými i zalesněnými svahy a vřesovišti láká nejenom k romantickým procházkám, ale i ke sportovním výkonům cyklistů.


V pensionu je pro Vás připraveno ubytování v 5-ti dvoulůžkových pokojích, které jsou vybaveny TV/SAT a koupelnou s WC a sprchou.



Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
32

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, WC na pokoji, TV, rádio, pripojenie internetu, sat, minibar, fén, umývadlo na izbe

Základní informace: lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: EuroCard/MasterCard

Popis okolí: Jen pár metrů od pensionu stanete před branami rozsáhlého komplexu hradu a zámku, který tvoří působivou ozdobu a dominantu městečka. V bezprostředním okolí penzionu je pak krásná a nedotčená příroda, kterou byste jen těžko hledali jinde. Údolí řeky Teplé s jejími meandry, skalnatými i zalesněnými svahy a vřesovišti láká nejenom k romantickým procházkám, ale i ke sportovním výkonům cyklistů.

Tipy na výlet: Speciální výlety: Vzhledem k mnohaleté spolupráci a úspěšně fungujícím vztahům s italskými partnery jsme schopni zprostředkovat a zajistit obchodní jednání a prezentace s potenciálními italskými partnery. Zajistíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty v luxusních hotelích v italském letovisku Viareggio, v Římě či kdekoliv jinde v Itálii a pro uspokojení Vašich nejvyšších nároků Vás na místo dopravíme speciálními charterovými letadly v den a čas, který si sami určíte.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Vlaková zastávka název: (200 m)

Letiště název: Karlovy Vary (20 km)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Vlakové nádraží název: (200 m)

Obchod: (150 m)

Termální lázně: Karlovy vary (20 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Ubytovámí se snídaní.

Služby:



Kongresové služby:
Připojeni internetu

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.12600-7001000-1200


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (8):


Penzion St. MaurPenzion St. MaurPenzion St. Maur
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com