sdílet HOTEL PALACE CLUB na Facebooku
HOTEL PALACE CLUB česká verze  HOTEL PALACE CLUB slovenská verzia  HOTEL PALACE CLUB english version  HOTEL PALACE CLUB deutsch version

HOTEL PALACE CLUB Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


HOTEL PALACE CLUB Špindlerův Mlýn - ubytovanie Krkonoše...

 

HOTEL PALACE CLUB *** sa nachádza 200 metrov od centra mesta Špindlerov Mlyn v nadmorskej výške 780 m. Špindlerův Mlýn je najznámejšie a najnavštevovanejšie rekreačné stredisko Krkonôš, ktoré sú najvyšším pohorím Českej republiky a celá ich oblasť je vyhlásená národným parkom.

HOTEL PALACE CLUB - Špindlerův Mlýn, prechodne známy ako Dukla, bol postavený roku 1927 a od rekonštrukcie roku 2001 ponúka možnosť, ako príjemne stráviť dovolenku, využitie veľkého množstva služieb po celý rok či usporiadať školenia, kongres, stretnutia a oslavy najrôznejšieho charakteru.

HOTEL PALACE CLUB - Špindlerův Mlýn - poloha - hotel je vzdialený cca. 200 metrov od zjazdovky Krakonoš, 400 metrov od ski areálu Sv. Petr a Medvědín. Ku zjazdovkám Krakonoš a Sv. Petr sa dostanete pohodlne na lyžiach.
Ubytovanie Špindlerův Mlýn - Hotel PALACE CLUB ***

Popis: Hotel PALACE CLUB *** s dlhoročnou tradíciou (bol tu natáčaný aj slávny film o rodine Homolkových) ponúka svojim hosťom recepciu s drobným predajom a možnosťou zaistenia externých služieb (požičovne, výlety) stravovanie vo veľkej štýlovej reštaurácii, k večernému posedenie slúži bar (možnosť oddeleného salónika pre uzavretú spoločnosť), na relaxáciu potom sauna, masáže, whirlpool a biliard. Zastávka skibusu je vzdialená približne 200 m.

Ubytovanie Hotel PALACE CLUB ***

APT de luxe: 4 - 5 pevných lôžok, skladajú sa z obývacej izby so sedacou súpravou a spálne. Je tu plazmový TV, Jakuzzi vaňa a sprcha. Priestranné izby s najkrajším výhľadom do okolia.

DBL de luxe 2 + 2: 2 pevné lôžka + možnosť 2 prístelky (rozkladací gauč), vlastné sociálnym zariadením - sprchou alebo vaňou, WC a TV / SAT.

DBL Standard: 2 pevné lôžka + možnosť 1 prístelky (rozkladací gauč), vlastné sociálnym zariadením - sprchou alebo vaňou, WC a TV / SAT.



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlka
130436

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, telefon, sat, minibar, detská postieľka k dispozícii

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli

Dostupnost střediska:


Centrum název: (200 m)

Autobusová zastávka název: (200 m)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Vlakové nádraží název: (15 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Gastronomie: příjemné posezení nabízí hotelová restaurace, bar a letní terasa. Hotelová restaurace s příjemným a kvalifikovaným personálem poskytuje speciality jak české tak i mezinárodní kuchyně. Vinný lístek sestavený za asistence someliérského klubu představuje svými vybranými víny příležitost ochutnat nejednu specialitu.

V restauraci jsou také podávány snídaně pro naše hosty i náhodné návštěvníky - formou švédských stolů. Je možno si přiobjednat polopenzi, která je podávána formou výběru z menu o třech chodech. Lobby Bar je vyhledávaným místem pro příjemné posezení, setkání či obchodní jednání. Svým návštěvníkům poskytuje široký výběr alkoholických a nealkoholických, horkých i studených nápojů a vín.

Prostory restaurace a baru jsou využívány také jako školící a konferenční místnosti pro nejrůznější firemní akce, rodinné oslavy. V prostorách restaurace se pořádají taneční večery, plesy, koncerty vážné i populární hudby, divadelní vystoupení.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
Telefon, Pódium, Fax, CD přehrávač, Diaprojektor, Dataprojektor, Taneční parket, Řečnický pult, Kopírka, Zpětný projektor, Ozvučení, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Hotel Palace Club nabízí firemní akci, setkání s obchodními partnery, školení či seminář, sestavíme program šitý na míru Vašim požadavkům, přáním, věkové kategorii, zajistíme dopravu, průvodce, tlumočníky, konferenční techniku, výzdobu, nevšední adrenalinové zážitky, sportovní vyžití či relaxační program. V rámci pořádání kongresových akcí je připraveno poskytnout ucelený gastronomický servis počínaje občerstvením, přes Coffee breaky, pracovní obědy, slavnostní menu až po rauty vždy podle individuálních požadavků klientů.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 15)

salónek č. 2 (počet míst 10)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 60)

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
30.1-29.21150
1.3-24.6860
25.6-15.10950
16.12-22.12890
23.12-8.12080
13.1-29.11300


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (12):


HOTEL PALACE CLUBHOTEL PALACE CLUBHOTEL PALACE CLUB
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com