sdílet April hotel Panorama na Facebooku
April hotel Panorama česká verze  April hotel Panorama slovenská verzia  April hotel Panorama english version  April hotel Panorama deutsch version

April hotel Panorama Rychnov nad Kněžnou, Rychnov nad Kněžnou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


April HOTEL PANORAMA Rychnov nad Kněžnou - ubytovanie Rychnove nad Kněžnou ..


WELLNESS April HOTEL PANORAMA VÁS VÍTA! Wellness Hotel Panorama Rychnov nad Kněžnou je štvorhviezdičkový wellness hotel, ktorý ponúka komfortné ubytovanie, nadštandardné služby, príjemný personál, ktorého cieľom je uspokojiť aj tie najnáročnejšie priania hostí. To všetko za priaznivé ceny. Rodinný Wellness Hotel Panorama je situovaný na pokojnom mieste na okraji mesta Rychnov nad Kněžnou v podhorí Orlických hôr. Wellness Hotel Panorama je ideálnym miestom pre ubytovanie, relaxáciu, konanie firemných akcií, rodinných osláv, svadieb, rautov. Cez víkendy si môžete vybrať zo širokej ponuky víkendových romantických pobytov a wellness pobytov. Pešie a cyklistické trasy začínajú priamo pri hoteli.

Hotel Panorama v Rychnove nad Kněžnou ponúka: nadštandardné ubytovanie, luxusné Panorama suite s vaňou pre dvoch a výhľadom na Orlické hory; klimatizovanú nefajčiarsku Reštauráciu Panorama s oddelenou fajčiarsku časťou a letnou záhradkou; konferenčné miestnosti s kapacitou 80, 20 a 16 osôb ideálne pre organizovanie školení , firemných akcií a svadobných hostín; wellness centrum s krytým nerezovým bazénom s priemerom 10 × 5 ma vírivkou o priemere 286 cm; saunu s unikátnym vyvíjačom snehu a bazénovú kadí; masáže vykonávané nevidiacim masérom; Wi-Fi internet ZDARMA; záhradu s detským ihriskom, pétanque, kroket, ruské kolky, detskú lanovú dráhu; biliard, šípky, stolný futbal; uzamykateľné parkovisko v areáli hotela monitorované kamerami .

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýhandicap
24141

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, DVD, pripojenie internetu, minibar, fén

Základní informace: zmenáreň, Informační služba, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici

Popis okolí: Rychnov nad Kněžnou leží na 50°09`47,2" severní šířky a 16°16`27,2" východní délky a je okresním městem v Královehradeckém kraji (východních Čechách). Městem s průměrnou nadmořskou výškou 320 m n. m. protéká řeka Kněžná, která dala městu část jména. Symbolem města je panna na jelenu, ke které se váže jedna z místních pověstí. Město se často nazývá branou do Orlických hor. Historie města Prvním osídlením na místě dnešního Rychnova byla osada při brodu řeky Kněžny a tvrz na vyvýšenině nad ní. V polovině 13. století (konkrétně roku 1258) se objevují první písemné zprávy o Rychnově. V této době byl kraj kolonizován pány z Drnholce. Nové město bylo založeno s pravidelným půdorysem kolem obdélníkového náměstí a s farním kostelem Panny Marie (dnes sv. Havla). Roku 1577 koupil rychnovské panství Burian Trčka z Lípy, který nechal vystavět zámek v údolí říčky Kněžny (dnes je zde pivovar, který funguje jako sodovkárna). Jeden z dalších držitelů panství Kryštof Betengel z Neyenperku nechal postavit kostel Nejsvětější Trojice. Nový zámek byl založen Františkem Karlem Libštejnským z Kolowrat, jehož rod zde sídlil od roku 1640. V Rychnově se vedlo již od 14. století především soukenickým řemeslům, která dosáhla největšího rozmachu v 16. století, kdy se Rychnov nazýval soukenickým. Udělením znaku se roku 1488 stal Rychnov n. Kn. městem. Honosný zámek ve slohu pozdní renesance s pozdější barokní úpravou tvoří dominantu města, bohatého na kulturní památky i historii. Život na počátku našeho století vylíčil ve svých knihách český spisovatel a rychnovský rodák Karel Poláček. Jako okresní město je přirozeným střediskem kulturního a společenského života a malebnou branou do Orlických hor. Kultura Mezi významnější akce pořádané každoročně patří Šlitrovo jaro, konané v březnu, které je přehlídkou swingových orchestrů, Poláčkovo léto, konané v červnu a červenci, které přenáší divadelní představení do netradičních prostor (např. zámecké jízdárny, nádvoří zámku, náměstí, zámeckého parku atd.), dále se v Rychnově vždy v červenci koná mezinárodní přehlídka pěveckých souborů Chorus camera. Musíme také zmínit dlouholetou tradici zářiové Rychnovské osmičky, která je přehlídkou amatérských filmů a videoprogramů. Velmi oblíbený je i Filmový smích, konaný vždy v říjnu, které je setkáním filmových klubů. Rychnov nad Kněžnou se v poslední době může pochlubit i dalšími kvalitními akcemi, které by mu mohla závidět i mnohem větší města - z těch novějších je určitě nutné zmínit letní Dividílkování. Rychnov nad Kněžnou má i své vlastní kamenné Pelclovo divadlo, kde své hry představují nejen místní ochotníci, ale i známá profesionální divadla, jako např. Divadlo Járy Cimrmana, Divadelní společnost Josefa Dvořáka atd. Pelclovo divadlo slouží také jako oblíbený taneční sál, na kterém se konají plesy, taneční večery a jiné akce.

Tipy na výlet: Historie zámku Častolovice sahá do 13.století, kdy zde stála vodní tvrz, kterou postavili páni z Častolovic. Později patřily Častolovice pánům z Kunštátu, nejznámější z nich byl Jiří z Poděbrad. Zámek v Doudlebách nad Orlicí stojí v místech, kde již ve 13. století existovala dřevěná středověká tvrz s hospodářským dvorem. Roku 1562 koupil doudlebské zboží Mikuláš starší z Bubna.

Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Potrebujete si oddýchnuť a nabrať nové sily? Nechajte sa o seba starať. Wellness April HOTEL PANORAMA Vám ponúka wellness služby. Môžete ich využiť samostatne alebo v rámci pripravených wellness víkendových pobytov, kde sú rôzne kombinácie wellness služieb. V hoteli sa nachádza wellness centrum s bazénom a vírivkou o veľkosti 150 m2 s denným svetlom. Bazén je krytý nerezový. Má veľkosť 10 x 5 ma hĺbku 1,4 m Teplota vody sa pohybuje okolo 26 ° C. Vírivka má priemer 2,85 m, je určená pre päť osôb a teplota vody je minimálne 35 ° C. Sedem hodín pobytu denne vo wellness centre v dobe určenej pre hotelových hostí je zahrnuté v cene ubytovania. Mimo týchto hodín je bazén s vírivkou prenajímaný pre jednotlivcov až po skupiny do 15 osôb. Súkromný pobyt v relaxačnom centre je tiež obľúbenou súčasťou ponúkaných wellness víkendových pobytov. Do wellness centra je vykonávaná donáška nápojov. Vyhľadávanou wellness službou sú v Hoteli Panorama masáže vykonávané nevidiacim masérom Bc Rudolfom Osikovskim. V ponuke má klasické masáže, manuálnu lymfodrenáž, reflexológiu nohy, masáž lávovými kameňmi, detoxikačné medovú masáž, čokoládovú masáž + zábal, aromatickú masáž, masáž Dornovou metódou & Breussova masáž .. Masáže sú poskytované nepretržite od 8:00 do 20:00 hodín, potom za príplatok. V treťom poschodí hotela sa nachádza sauna vybavená unikátnym vyvíjačom snehu, zariadením tropického dažďa a kadí s ľadovou vodou. Sauna je prenajatá pre uzavretú spoločnosť do 4 osôb. Je v prevádzke sedem dní v týždni od 7:30 do 22:30 hodín. Pobyt v hoteli si môžete tiež spestriť biliardom. Novo sme inštalovali stolný futbal a šípky. V lete si môžete zahrať kroket, pétanque či ruské kolky. Pre deti je pri hoteli veľké ihrisko s drevenými atrakciami a detskú lanovou dráhou. Po využití našich wellness služieb Vás radi pozveme do našej reštaurácie. Každý piatok a sobotu tu hrá na počúvanie živá hudba - akordeón alebo Clavinova piano. Vstup je zdarma.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotelová kuchyňa April Hotela Panoráma varí každý deň od 11:00 hod do 22:00 hod (v piatok av sobotu do 23:00 hod). Náš šéfkuchár Libor Tláskal zostavil veľmi zaujímavý jedálny lístok, v ktorom nájdete jedlá tradičnej slovenskej a medzinárodnej kuchyne, vegetariánske jedlá, špeciality z čerstvých rýb, z juhoamerickej sviečkovej, BIO menu. Všetky jedlá sú pripravované najmodernejšou technológiou, ktorá spĺňa aj tie najtvrdšie hygienické normy. Pokúšame sa napriek súčasným trendom nepoužívať žiadne nakupované jedla a ponúkať skutočne špičkovú gastronómiu. Šéfkuchár aj kuchári nepoužívajú žiadne polotovary a varia iba z vybraných surovín. Používajú najkvalitnejšie mäsa, čerstvú zeleninu, ovocie a vybrané špeciality z celého sveta.

Restaurace: HOTEL PANORAMA, vaří od 11:00 hod. do 22:00 hod. (počet míst 42)

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna

Kongresové služby:
TV, Dataprojektor, Tabule, Flipchart

April HOTEL PANORAMA Rychnov nad Kněžnou - kongresové služby: pre Vás usporiada konferencie, kongresy, školenia, semináre, firemné stretnutia, abiturientské zrazy či iné spoločenské akcie podľa Vašich prianí.

April HOTEL PANORAMA - kongresové služby - Rychnov nad Kněžnou: Ponúka tieto konferenčné priestory: kongresové centrum s max kapacitou 80 osôb, plocha 170 m2, vlastný bar, nefajčiarska priestor, klimatizácia; malý salónik s max kapacitou 20 osôb, oddelená časť fajčiarske reštaurácie, možnosť priechodu do záhradnej reštaurácie; klubovňa v 3. poschodí hotela s kapacitou 18 osôb, ideálne na privátne rokovania vyžadujúce absolútny pokoj.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 170 m2 (počet míst 80) Klimatizace

salónek č. 1 (počet míst 20)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 18)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmán
1.1-31.1217702370307037504990 (Panorama suite - 2 os./person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena zahŕňa ubytovanie vrátane raňajok formou švédskych stolov, parkovanie na uzatvárateľnom parkovisku v areáli hotela (kamerový systém) a pobyt vo wellness centre s nerezovým krytým bazénom a vírivkou v čase určenom pre hotelových hostí (ráno od 7:00 do 11:00 hodín a večer od 18:00 do 21:00 hod). K cene ubytovania bude přiúčtován miestny poplatok z ubytovacej kapacity 4 Sk / osoba / noc. Príchod do hotela je možný od 14:00 do 24:00 hod. Odhlásenie od 6:00 do 12:00 hodín. Recepcia Hotela Panorama je otvorená denne od 6:00 do 24:00 hodín. Prosíme všetkých hostí, aby svoje príchody po 24. hodine vopred oznámili našej recepcii. Dieťa do 2 rokov - zdarma bez nároku na lôžko. Dieťa do 10 rokov - 50% zľava z ubytovania.

Fotogaléria (39):


April hotel PanoramaApril hotel PanoramaApril hotel Panorama
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com