sdílet Grand Apartments Oasis & Suites na Facebooku
Grand Apartments Oasis & Suites česká verze  Grand Apartments Oasis & Suites slovenská verzia  Grand Apartments Oasis & Suites english version  Grand Apartments Oasis & Suites deutsch version

Grand Apartments Oasis & Suites Praha 1, Praha 1 ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Grand Apartments Oasis & Suites Václavské náměstí Praha 1, Praha 1 ubytovanie, Grand Apartments Oasis & Suites v Prahe 1, hotely Praha 1:


GRAND APARTMENTS Oasis a SUITES Prague jsou jedinečné apartmány situované v historické budově Melantrich, uprostřed Václavského náměstí v samém srdci Prahy.

Ve své historii byl palác Melantrich významným českým nakladatelstvím a během sametové revoluce se stal světově známou budovou díky proslulému balkónovému proslovu Václava Havla. Budova je považována jako výrazný symbol revoluce v roce 1989.

V roce 2004 byla budova novými vlastníky, Američanem a britským podnikatelem, kompletně zrekonstruována a v úrovni mezinárodního standardu přebudována na hotelové apartmány, wellness centrum, kanceláře a obchodní dům MARKS & SPENCER.

Svou ideální polohou a skvělou dostupností jsou GRAND APARTMENTS Oasis & SUITES vhodné pro všechny kategorie návštěvníků Prahy: pro podnikatele na služebních cestách, pro tuzemské i zahraniční turisty, pro rodiny s dětmi.

Podle sloganu "U nás se budete cítit jako doma" se snažíme individuálním přístupem každému hostovi nabídnout příjemnou atmosféru a komplexnost služeb.

V luxusním prostředí wellness centra Oasis CITY, ve 4. patře, jsou poskytovány vysoce profesionální služby. Péči o tělo a fyzické kondici se můžete věnovat ve fitness centru, na populárních hodinách Aerospinningu, v soláriích Ergoline, sauně, parní lázní, ve vířivých vanách nebo se svěřit do rukou odborníka a nechat se hýčkat masážemi či relaxačními zábaly PAYOT. Neodmyslitelnou součástí wellness centra je Beauty & Hair Salon GAUDÍ nabízející kadeřnické služby, kosmetickou péči, manikúru a pedikúru.

Kavárna Oasis s možností připojení wi-fi doplňuje maximální pohodlí a komfort.
Každý zákazník znaven po vyčerpávajícím dni jistě uvítá možnost si oddechnout a občerstvit se v útulném prostředí. V nabídce kavárny neschází produkty z řady přírodních ovocných nápojů, zdravé výživy - zeleninové a ovocné saláty, přesnídávky, nutričně vyvážené porce hlavního jídla. Milovníci kvalitních zákusků a plněného slaného pečiva si pochopitelně také přijdou na své. Pro labužníky kávy je připravena nabídka, která je založena na původních recepturách LAVAZA a tak můžete vychutnat výbornou kávu širokého výběru a s různou příchutí.

Klademe důraz na profesionální přístup všech poskytovatelů služeb. Celý proces je postaven již při prvním kontaktu na důkladném dialogu mezi klientem a recepční. Snažíme si vypěstovat oblíbenost našich apartmánů u tuzemských i zahraničních turistů a obchodních klientů, jejichž nemalý počet se již stal našimi stálými zákazníky a tím se stáváme nejvyhledávanějšími hotelovými apartmány v centru Prahy.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, pranie a žehlenie, Informační služba, platený hotelový transport, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, holíč - kaderník, domácim zvieratám vstup povolený

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)


Obchod: (50 m)

Stravovanie:

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum2 lůžkový3 lůžkový
1.1-31.12od/in - 65od/in - 70


Měna: EUR

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (21):


Grand Apartments Oasis & SuitesGrand Apartments Oasis & SuitesGrand Apartments Oasis & Suites
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com