sdílet Wellness Penzion Rosnička na Facebooku
Wellness Penzion Rosnička česká verze  Wellness Penzion Rosnička slovenská verzia  Wellness Penzion Rosnička english version  Wellness Penzion Rosnička deutsch version

Wellness Penzion Rosnička Kraľovany, Kraľovany Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Wellness Penzion Rosnička Kraľovany - ubytování a wellness v Kraľovanech..


Wellness Penzión Rosnička vás zve na nezapomenutelnou dovolenou do Kraľovan, malebné vísky u řeky Váh na severu Slovenska. Hned za obcí začíná území národního parku Malá Fatra, okolí nabízí bohaté příležitosti k aktivnímu trávení volného času i pohodové relaxaci. Pár kilometrů odtud se nachází město Martin. Ubytování sestává z jedno až pětilůžkových komfortních pokojů a prostornějších rodinných apartmánů. Součástí podniku je restaurace, bar a kavárna, wellness centrum nabízí bazén, saunu nebo posilovnu. Nechybí vyžití pro děti, automobil bezplatně zaparkujete přímo u areálu.
 

Wellness Penzión Rosnička Pokoje


Ke všem stylově zařízeným ubytovacím jednotkám ve Wellness Penziónu Rosnička přísluší vlastní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a sociálním zařízením, apartmány mají také kuchyňku a jeden z nich i obývací pokoj s krbem. Do standardní výbavy patří pohodlné postele, televize, stolek a posezení, připravený je hotelový textil. Do pokojů lze přidat dětskou postýlku, k internetu se v celém objektu připojíte zdarma pomocí Wi-Fi signálu. Zahrát si můžete kulečník, v létě se v zahradě osvěžíte v přírodním koupacím jezírku. Po dohodě a za příplatek se ubytujete i se svým domácím mazlíčkem.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, Nekuřácké prostředí

Platební karty: JCB, Maestro, Visa

Popis okolí:


Wellness Penzión Rosnička Okolí


Kraľovany leží na výjimečném místě u Váhu, v údolí mezi národními parky Malá a Veľká Fatra. Jen kousek za vsí v přírodní rezervaci Močiar uvidíte minerální prameny vyvěrající na povrch země, o pár kilometrů dál budete obdivovat skalní útvary na vrchu Havran. Snadno odtud dojedete k přehradě Liptovská Mara a v létě se vykoupete také v Šútovském jezeru za obcí.

Doporučená trasa bus: Do Kraľovan se pohodlně dostanete po hlavním silničním tahu č. 18, který nedaleko navazuje na dálnici D1 a pokračuje na Ružomberok a pod Tatry do údolí Liptova. Wellness Penzión Rosnička najdete u hlavní cesty procházející obcí. Z vlakové stanice Kraľovany dojdete na místo za pouhé 2 minuty, zastávka linkových autobusů se nachází 50 metrů od penzionu.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (80 m)

Vlaková zastávka název: (110 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení:


WELLNESS PENZIÓN ROSNIČKA


nabídka:

Wellness: Teplý bazén 10x5 m, 32 ° C, s protiproudem, bublinkami a masážními tryskami, Finská sauna, fitness centrum, kulečník

V zahradě nabízíme koupací bio jezírko, grilovací a opékací posezení, ping-pong, lehátka, dětské hřiště ....

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis:


Wellness Penzión Rosnička Gastronomie


Restaurace Wellness Penziónu Rosnička slouží pouze ubytovaným hostům. Vydatnou snídani v podobě bohatého bufetového stolu dostanete v ceně ubytování, přiobjednat si můžete polopenzi s večeří. Příjemné posezení nabízí kavárna a bar s pestrým výběrem nápojů všeho druhu a nechybí ani venkovní posezení pod pergolou s udírnou a ohništěm. Kousek od penzionu stojí pivnice.

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness, Bazén krytý, Sauna, Billiard, Cyklotrasy

Nabídka: Seminář, školení, oslava, party nebo grilovačka

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 33od/in 66od/in 99od/in 132od/in 165 (Apartmán [5+2])od/in 132 (Apartmán s kuchynkou [4+0])


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (29):


Wellness Penzion RosničkaWellness Penzion RosničkaWellness Penzion Rosnička
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com