sdílet Penzion Vinice Hnanice na Facebooku
Penzion Vinice Hnanice česká verze  Penzion Vinice Hnanice slovenská verzia  Penzion Vinice Hnanice english version  Penzion Vinice Hnanice deutsch version

Penzion Vinice Hnanice Hnanice, Hnanice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Vinice Hnanice - ubytování v penzionu Vinice - vinný sklípek - jižní Morava...


PENZION VINICE-HNANICE: Penzion se nachází v samotném centru vinařské obce Hnanice v těsné blízkosti kostela sv. Wolfganga. Nedaleko penzionu je starobylá Sklepní ulice, kde má sídlo firma Vinice-Hnanice a kde je možno objednat si degustaci dle nabídky, popřípadě prohlídku sklepa s moderní vinařskou technologií.

V penzionu Vinice jsou 4 apartmány a 2 společenské místnosti s krbem, TV a dětským koutkem. V každém apartmánu je samostatná kuchyně nebo kuchyňský kout, koupelna s WC, šatna, TV a připojení na internet.
Všechny kuchyně jsou luxusně vybaveny, včetně varné desky, elektrické trouby, lednice s mrazákem a rychlovarné konvice.

U penzionu Vinice je dvorek, kde je příjemné posezení s grilem a pro děti pískoviště a houpačka. Pro cykloturisty máme připravené kryté stojany. V blízkosti penzionu je také dětské hřiště a Sklepní ulice s řadou starobylých sklepů.

Obec Hnanice leží na hranici Národního parku Podyjí a je jedním z výchozích bodů turistických i cykloturistických tras Podyjí.

PENZION VINICE-HNANICE - uytování ve sklípku:

APARTMÁN č.1:
Přízemní apartmán se dvěma samostatnými třílůžkovými pokoji, společnou kuchyní a jídelnou, koupelnou s WC a šatnou. Vedle apartmánu je společenská místnost.

APARTMÁN č.2: Apartmán v 1. patře penzionu se třemi lůžky, kuchyní s jídelnou, koupelnou s WC a šatnou.

APARTMÁN č.3: Čtyřlůžkový apartmán v 1. patře penzionu s výhledem na kostel sv.Wolfganga a kuchyní, koupelnou s WC a šatnou.

APARTMÁN č.4: Podkrovní apartmán, který lze upravit pro potřeby hostů na ubytování pro 4, 6, popřípadě 8 osob. Má samostatnou koupelnu s WC a společnou kuchyň s jídelnou.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, klimatizace pokojů, TV, rádio, kabelová televize, připojeni internetu, sat, společná plně zařízená kuchyně, apartmány s plně zařízenou kuchyní, pokoje s kuchyňským koutem, dětská postýlka k dispozici, Krb

Základní informace: lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 2

Dostupnost střediska:


Centrum název: (5 m)


Zastávka MDH: (50 m)

Obchod: (100 m)

Stravování:


Restaurace popis: Snídaně 70,- Kč, V každém apartmánu je samostatná kuchyně nebo kuchyňský kout, koupelna s WC, šatna, TV a připojení na internet. Všechny kuchyně jsou luxusně vybaveny, včetně varné desky, elektrické trouby, lednice s mrazákem a rychlovarné konvice.

Vinárna: (počet míst 35)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (300 m), Tenisové kurty (300 m), Bazén venkovní vyhřívaný (300 m), Bazén krytý (300 m), Sauna (300 m), Kuželky (50 m), Volejbalové hřiště (100 m), Fotbalové hřiště (200 m)

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 30)

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12590


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Cena za jednu osobu bez snídaně 520 Kč / noc. Cena za jednu osobu se snídaní 590 Kč / noc. Při objednávce 10 osob sleva 10 %. Při objednávce 15 osob sleva 20 %. Děti do 15 let sleva 50 %, do tří let zdarma, bez nároku na lůžko (přenosnou postýlku máme).

Fotogalerie (32):


Penzion Vinice HnanicePenzion Vinice HnanicePenzion Vinice Hnanice
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com