sdílet Penzion Grasel na Facebooku
Penzion Grasel česká verze  Penzion Grasel slovenská verzia  Penzion Grasel english version  Penzion Grasel deutsch version

Penzion Grasel Nové Syrovice, Nové Syrovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Grasel Nové Syrovice - ubytování na Vysočině...


Penzion Grasel naleznete v obci Nové Syrovice na Vysočině, asi 14 kilometrů od turisticky atraktivní zátoky Bítov na Vranovské přehradě. V podkrovní části penzionu si můžete vybrat pohodlné ubytování v jednom z 12 zrekonstruovaných a vkusně zařízených pokojů s vlastním sociálním zařízením. Příjemný odpočinek po náročném dni nabízí wellness centrum s vířivkou, infrasaunou, masážemi a bazénem. Stravování hostů zajišťuje příjemná restaurace s letní terasou. Řidiči jistě uvítají možnost parkování zdarma přímo u objektu.
 

Penzion Grasel - Pokoje...


Pohodlné ubytování si můžete vybrat z jedno až pětilůžkových pokojů typů standard a comfort. Pokoje Penzionu Grasel mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují trezorem, pohodlným nábytkem, televizí a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. Domácí mazlíček může být po domluvě a za poplatek ubytován. K dispozici je půjčovna a úschovna kol. Zahrát si můžete šipky, šachy i stolní fotbal.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, připojeni internetu, fén, WI-FI, župan

Základní informace: úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, půjčovna jízdních kol, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, parkovné zdarma, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí:

Penzion Grasel - Okolí...

V obci Nové Syrovice začíná Graselova stezka, po které se dostanete k hradu Bítov, k nově postavené rozhledně Rumburak nebo zřícenině hradu Cornštejn. V 6 kilometrů vzdálených Moravských Budějovicích zve k návštěvě románská rotunda kaple svatého Michala, kostel svatého Jiljí s vyhlídkovou věží či Muzeum řemesel. Zámek i Vranovská přehrada jsou vzdáleny asi 14 kilometrů.



Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (100 m)

Vlaková zastávka název: (6 km)

Stravování:


Restaurace popis:

Penzion Grasel - Gastronomie...

Součástí Penzionu Grasel je stylová restaurace se 140 místy, kde se skvělé najíte nebo si v letních dnech posedíte u svého oblíbeného nápoje pod zastřešenou terasou. Těšit se můžete na jídla české i zahraniční kuchyně i příjemný přístup personálu. Pro děti je připraven dětský koutek i dětská židlička.

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Tenisové kurty, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Střelnice, Elektronické šipky, Whirpool
Abyste byli svěží, zdraví a se cítili příjemně, nezapomínejte o sebe pečovat. Nejen cvičit, ale také relaxovatodpočívat, uvolnit se a případně se svěřit do rukou odborníka.
Infrasauna, výřivka, masáže, masážní křeslo, běžecký pás.
 

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (15):


Penzion GraselPenzion GraselPenzion Grasel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com