sdílet Sport Hotel Olšanka na Facebooku
Sport Hotel Olšanka česká verze  Sport Hotel Olšanka slovenská verzia  Sport Hotel Olšanka english version  Sport Hotel Olšanka deutsch version

Sport Hotel Olšanka Praha 3, Praha 3 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Sport Hotel Olšanka Praha 3 - ubytování v Praze 3...


Hotel Olšanka v ulici Táboritská 23 Praha 3 Žižkov nabízí 610 lůžek v pestré pokojové skladbě, kterou tvoří jednolůžkový nebo dvojlůžkový pokoj standard, Lux s terasou a výhledem na Prahu nebo pro náročné art Deco pokoje Superior. Dále jsou hostům k dispozici rodinné apartmány pro 3 až 4 osoby.

Pokoje jsou nekuřácké, ale s cílem uspokojit i přání kuřáckých hostů byla vyčleněna dvě patra kuřácká. Všechny pokoje jsou vybaveny příjemným nábytkem, televizorem se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, připojením k internetu prostřednictvím vysokorychlostního WiFi signálu a nově zrekonstruovanou koupelnou s vanou (popř. sprchovým koutem) a toaletou.


Hotel Olšanka Praha 3 Žižkov - ubytování - druhy pokojů:


Jednolůžkový pokoj: Jednolůžkový pokoj nabízí příjemné a komfortní ubytování pro individuální cestovatele.Vybavení: TV se satelitním příjmem, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, koupelna s toaletou včetně ručníků a osušek

Dvojlůžkový pokoj: Dopřejte si příjemný pobyt v Praze v některém z našich světlých a moderně zařízených dvojlůžkových pokojů standard, které jsou naplněny přirozeným světlem z velkých oken. Vybavení: TV se satelitním příjmem, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, koupelna s toaletou včetně ručníků a osušek

Dvojlůžkový pokoj LUX s terasou: Dvojlůžkový pokoj LUX s terasou, který je umístěn na nejvyšším 9. poschodí Hotelu Olšanka, nabízí nezapomenutelný zážitek z terasy pokoje spojený s výhledem na historickou Prahu a je tak ideálním místem pro romantický nebo obchodní pobyt v Praze. Vybavení: LCD TV se satelitním příjmem, terasa s výhledem na historickou Prahu, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, koupelna s vanou a toaletou, fén.

Dvojlůžkový pokoj ART Deco Superior: Naše pokoje Superior jsou zařízeny ve stylu ART Deco a svým hostům nabízí moderní interiér a vybavení. Pro jeho jedinečnou atmosféru doporučujeme pokoj ke zvláštním příležitostem a náročným hostům.  Vybavení: LCD TV se satelitním příjmem, lednice, stůl s židlí, postel, telefon s přímou volbou, koupelna s vanou a toaletou, bidet, fén.

Třílůžkový pokoj: Třílůžkový pokoj se skládá ze dvou od sebe oddělených místností (postele 2+1) se společnou vstupní chodbou, koupelnou a toaletou. Pokoj je vhodný pro rodinné a skupinové pobyty. Vybavení: 2 prostorné místnosti, chodba, 2x TV se satelitním příjmem, 2x stůl s židlí, 2x postel, 2x telefon s přímou volbou, koupelna, toaleta.

Rodinný pokoj: Rodinný pokoj se skládá ze dvou od sebe oddělených místností (postele 2+2) se společnou vstupní chodbou, koupelnou a toaletou. Pokoj je vhodný pro rodinné a skupinové pobyty. Vybavení: 2 prostorné místnosti, chodba, 2x TV se satelitním příjmem, 2x stůl s židlí, 2x postel, 2x telefon s přímou volbou, koupelna, toaleta.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis:

Nekuřácká à la carte restaurace Olšanka nabízí výběr tradiční domácí české kuchyně, ale i mezinárodních specialit. Nově zrekonstruované prostory tak vybízí k posezení u dobrého oběda, nebo vydatné večeře. Prostory restaurace jsou vhodné i pro oslavu narozenin, promoce, či jubilea.

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness, Bazén krytý, Sauna, Billiard
Sportovní centrum Olšanka: Sportovní centrum Olšanka nabízí široké veřejnosti více než 10 sportovišť pod jednou střechou. Naším cílem je Vám u nás nabídnout příjemné prostory a vstřícný přístup našeho vyškoleného personálu k Vašemu aktivnímu odpočinku a relaxaci.

Na ploše přesahující 2.500 m2 se rozkládá prostor vyčleněný pro posilovnu, skupinové lekce, stolní tenis, masáže, saunu, aqua aerobic. Největší popularitě se těší 25 metrový plavecký bazén a 4 kurty v kryté hale na badminton.

Příznivé ceny jednorázových vstupů a široká nabídka permanentních karet tak otevírají naše dveře každému z Vás.

Kongresové centrum v hotelu Olšanka: Hotel Olšanka je současně i moderním kongresovým centrem usilující o co největší komfort svých hostů a nabízející nejvyšší úroveň zajišťování konferencí.

Hotel disponuje rozsáhlými klimatizovanými kongresovými prostory až pro 1100 delegátů na ploše přesahující 3.500 m2. Všech 17 sálů a salónků je vybaveno nejmodernější technikou, která nabízí organizátorům kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. K dispozici jsou různě velké prostory od salónků, vhodných pro privátní jednání, přes restaurace, sály, až po kongresový sál s kapacitou 460 delegátů v divadelním uspořádání.

Pro netradiční akce, např. teambuilding jsou vhodná k pronájmu i vybraná sportoviště Sportovního centra Olšanka.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.1230


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (21):


Sport Hotel OlšankaSport Hotel OlšankaSport Hotel Olšanka
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com