sdílet Hotel Vyhlídka na Facebooku
Hotel Vyhlídka česká verze  Hotel Vyhlídka slovenská verzia  Hotel Vyhlídka english version  Hotel Vyhlídka deutsch version

Hotel Vyhlídka Luhačovice, Luhačovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Vyhlídka Pozlovice Luhačovice - léčení a ubytování v Luhačovicích...


Hotel Vyhlídka **** Luhačovice Pozlovice - nabízí komfortní ubytování ve 47 pokojích s balkonem, které jsou rozděleny do dvou budov. Hlavní budova Hotelu Vyhlídka s recepcí je ve stylu architekta Dušana Jurkoviče, je s recepcí a restaurací, má 12 pokojů, z toho 4 dvoulůžkové s označením „De Luxe“. Pokoje jsou standardně dvoulůžkové s možností až 2 přistýlek. Jeden pokoj je čtyřlůžkový. Každý z nich má vlastní velký balkon s posezením a s výhledem na přehradu. Jeden z pokojů „De Luxe“ je upraven pro osoby s omezenou hybností.

Další pokoje Hotelu Vyhlídka v Luhačovicích se nacházejí v 80 metrů vzdálené ubytovací budově (dependanci), která disponuje 35 pokoji. Pokoje jsou jedno až třílůžkové, 5 z nich jsou nadstandardní apartmány a 6 nese označení „De Luxe“. I zde má většina pokojů balkon s výhledem na přehradu. Pro pohodlí hostů je v přízemí hotelu salonek. Snídaně jsou zajišťovány formou rautu v hlavní budově.

Hotel Vyhlídka **** Luhačovice Pozlovice - ubytování: Všechny pokoje mají svěží, moderní design, internetové WiFi připojení a jsou vybaveny TV, minibarem a trezorem. V apartmánech je snídaňový set s varnou konvicí.

Celková kapacita hotelu je 98 lůžek a 22 přistýlek ve 47 pokojích.

Pro nejmenší hosty máme připraveny dětské postýlky, jídelní židličky, přebalovaní pult, dětský koutek, venkovní hřiště s průlezkami a další drobnosti, které zpříjemní Váš pobyt s dětmi.

Společenské hry k zapůjčení na recepci, denní tisk. Domácím mazlíčkům vstup povolen, jejich ubytování po předchozí dohodě na recepci.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, připojeni internetu, minibar, fén, WI-FI

Základní informace: směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, sauna, venkovní terasa, restaurace, parkovné zdarma, Nekuřácké prostředí

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Malebné okolí láká k výletům pěší, cykloturisty (cyklostezka 5238) i milovníky in-line bruslení (okruh kolem přehrady cca 3,5km). Přímo u hotelu je nově vybudovaný venkovní aquapark.

Mezi hlavní turistické atrakce patří: Zámek Vizovice, Hrad Buchlov, Aquapark Uherský Brod, ZOO Lešná

Dostupnost střediska:

Lázeňské pobyty:


Název: BALÍČEK ROMANTIK


Číslo: 280

Popis: BALÍČEK ROMANTIK - 3 100,- Kč/ 2 osoby

Cena zahrnuje: ubytování na 1 noc v romanticky vyzdobeném pokoji, bohatá snídaně formou rautu, romantická 4-chodová večeře při svíčkách, dárek na pokoji, láhev sektu a ovoce na pokoji, zapůjčení županů, parkování zdarma přímo u hotelu, Wi-Fi zdarma v celém hotelu

Prodloužení pobytu:
2. noc - 4 chodové menu, 1 hodina privátního wellness  2 400,- Czk/ 2 osoby
3. noc - polopenze, 2 hodiny bowlingu 1 800,- Czk/ 2 osoby

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýapartmaMěna
3.1 - 21.123100 (2 osoby)Czk 

Název: Balíček 4 + 2 noci zdarma


Číslo: 279

Popis: Počet osob: 2, Počet nocí: 6, Stravování: polopenze

Je tady tak krásně, že se Vám ani nechce domů? Pokud se rozhodnete strávit v našem hotelu 6 nocí, nabízíme Vám 4. a 5. noc ZDARMA, a jako dárek 2 hodiny bowlingu ZDARMA a 50% slevu na whirlpool, saunu, inhalace Vincentkou a každou další hodinu bowlingu. Stačí, když při rezervaci svého pobytu nahlásíte, že využíváte výhod balíčku 4+2 z našich webových stránek. Místo plné ceny 11 700,- Czk zaplatíte pouze 8 140,- Czk.

* v ceně není zahrnut lázeňský poplatek 15,- Czk /osobu/den který je odváděn obci, děti do 18 let a osoby nad 70 jsou od poplatku osvobozeny

Počet dnů: 6

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýapartmaMěna
3.1 - 21.128140 (2 osoby)Czk 

Název: BALÍČEK RELAX


Číslo: 278

Popis: BALÍČEK RELAX - pobyt ve všední dny s 20% slevou

Cena zahrnuje: ubytování na 3 noci, welcome drink, bohatá snídaně formou rautu, servírovaná večeře, dárek na pokoj, 2x odpolední káva s dezertem, volný vstup do wellness v čase od 11:00 do 17:00 hodin, zapůjčení trekingových holí, 2x inhalace Vincentkou, vstup na 2 hodiny do Městské plovárny Luhačovice, možnost zajištění dopravy z autobusového či vlakového nádraží, parkování zdarma přímo u hotelu, Wi-Fi zdarma v celém hotelu

Prodloužení pobytu: 4. noc - polopenze, inhalace Vincentkou a 1 hodina bowlingu za 900,- Czk / osoba

Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýapartmaMěna
3.1 - 21.124490Czk 

Stravování:


Restaurace popis:

V útulné restauraci jsou servírovány krajové speciality i mezinárodní kuchyně. Ve vinárně v přízemí i v restauraci je široký výběr vín nejen z Moravy, které uspokojí i náročnější klientelu.

Za příznivého počasí, zejména v letních měsících je otevřena prostorná a částečně zastřešená terasa pro 120 osob s obsluhou. Pro kolemjdoucí a sportovce je připraveno rychlé občerstvení vedle hráze přehrady u nového Aquaparku.



Restaurace: (počet míst 100)

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Cyklotrasy, Whirpool
Relaxační zázemí má příjemný komorní charakter. Jeho součástí je sauna, whirlpool, masáže, kosmetika, šatny a sociální zázemí. Sauna má kapacitu 15 osob a whirlpool 8 osob. Lázeňské procedury jsou dostupné v Luhačovicích.

Pro sportovně založené jsou připraveny dvě bowlingové dráhy, koloběžky, šipky, kulečník a vodní šlapadla. Malebné okolí láká k výletům pěší, cykloturisty (cyklostezka 5238, značené lázeňské okruhy) i milovníky in-line bruslení (3,5 km okruh kolem přehrady). Přímo u hotelu je nově vybudovaný venkovní aquapark. V Luhačovicích je krytý bazén s atrakcemi, V dostupné vzdálenosti jsou tenisové kurty, minigolf.

Lázeňské město Luhačovice nabízí bohatý kulturní program, stačí si jen vybrat z aktuální nabídky.

Nepravidelně jsou pořádány taneční večery, posezení u cimbálu, tematická gastronomie, ochutnávky vín nebo v letních měsících velká grilování na terase.

Hotel je také certifikován mezinárodní značkou „Cyklisté vítáni“, která zaručuje milovníkům cyklistiky připravenost hotelu poskytnout specifické služby: kvalitní odstavné místo pro kola a zavazadla v dohledu hosta; uzamykatelná místnost pro bezplatné uschování jízdních kol; možnost vyprání a usušení oblečení a výstroje; poskytnutí základního nářadí pro jednoduché opravy kol; možnost a základní vybavení pro mytí kola; lékárničku a zprostředkování výpůjčky kvalitních kol.

Kongresové služby:
Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Flipchart

Nabízíme možnost uspořádat společenská i pracovní setkání v restauraci pro 120 osob a v salonku se 40 místy, obojí vybaveno plátny a dataprojektory. Salonek vedlejší budovy je možno využívat od společenských a pracovních setkání až po sportovní aktivity v menších skupinách, například relaxační cvičení.

Mnozí snoubenci, kteří si pro svůj velký den vybrali náš hotel, si řekli své ANO přímo na terase, kterou jsme pro tuto slavnostní příležitost vyzdobili podle jejich přání. Součástí hotelového areálu je i Alej snoubenců, kde si novomanželé mohou zasadit strom, který bude navždy připomínat tento jejich významný den.
Prostor pro tanec i zábavu dětí.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 40)

zasedací místnost č. 1 Restaurant (počet míst 120)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.129901400 - 16001500 - 18001600 - 2400650


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: 150,- Czk/den postýlka pro dítě 350,- Czk/den děti od 5 do 15 let Děti do 5 let bez nároku na stravu a samostatné lůžko ZDARMA 300,- Czk/den poplatek za psa/kočku Lázeňský poplatek 30,- Czk/den, není zahrnut v ceně (osoba 18 - 70 let)

Fotogalerie (12):


Hotel VyhlídkaHotel VyhlídkaHotel Vyhlídka
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com