sdílet Hotel Theatrino na Facebooku
Hotel Theatrino česká verze  Hotel Theatrino slovenská verzia  Hotel Theatrino english version  Hotel Theatrino deutsch version

Hotel Theatrino Praha 3, Praha 3 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Theatrino Praha - ubytování v Praze..


Hotel Theatrino je situován v centru Prahy, v klidné rezidenční části Žižkova. Hotel se může pochlubit svou polohou v blízkosti Václavského náměstí i Hlavního nádraží. Historické jádro města je turistům na dosah jak pěšky, tak MHD.
Po citlivé rekonstrukci s moderním designem, při které byly zachovány historické secesní prvky, byl hotel znovuotevřen v roce 2000. Komfortní ubytování je hostům poskytováno v 73 pokojích různé kategorie.

Firemní klientelou je hotel vyhledáván především díky secesnímu velkému divadelnímu a konferenčnímu sálu, na své si přijdou i milovníci wellnes procedur s finskou a parní saunou.


Parkování vozů je umožněno v hotelové garáži či na přilehlém místě za poplatek.
 

Hotel Theatrino v Praze 3 - pokoje:


Hotel Theatrino nabízí pohodlné ubytování v 73 moderně vybavených, jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 126 lůžek. Pokoje mají vlastní prostornou koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a sociálním zařízením. Dále disponují minibarem, trezorem, pohodlným moderním nábytkem, televizí se satelitním příjmem, setem na přípravu kávy či čaje a bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Hotelová recepce s úschovnou zavazadel a cenností, informačními, rezervačními, dopravními a dalšími službami je v provozu non stop.Domácí mazlíček může být ubytován.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, minibar, WI-FI, servis na přípravu kávy a čaje

Základní informace: výtah, pokojový servis, sekretářské služby, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, garáže, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, sauna, restaurace

Platební karty: American Express, Diners Club, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 4

Dostupnost střediska:


Centrum název: (50 m)


Zastávka MDH: (150 m)

Stravování:


Restaurace popis: Theatrino Hotel Praha - Gastronomie: Chutné snídaně jsou podávány formou bufetu v krásném prostředí bývalého secesního divadelního sálu, který prošel rekonstrukcí vedenou známým rakouským architektem Haraldem Schreiberem. Pro skupiny lze zajistit polopenze či plné penze. Součástí recepce je také Lobby bar.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.12id/in 52id/in 58


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (21):


Hotel TheatrinoHotel TheatrinoHotel Theatrino
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com