sdílet Hotel Podjavorník na Facebooku
Hotel Podjavorník česká verze  Hotel Podjavorník slovenská verzia  Hotel Podjavorník english version  Hotel Podjavorník deutsch version

Hotel Podjavorník Papradno, Papradno Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Podjavorník Papradno - ubytování v Papradně Kysuce..


Horský Hotel Podjavorník leží v srdci chráněné přírodní oblasti nad vesnicí Papradno. Svým označením ** + předpovídá neobvykle široký sortiment služeb:

  •     kapacita 120 lůžek
  •     vnitřní bazén, sauna, vířivka, mini fitness
  •     bowling, kulečník, stolní fotbal, stolní tenis
  •     venkovní sportoviště a bezplatná půjčovna sportovního vybavení
  •     lyžařský svah Ski Podjavorník
  •     cyklistické a turistické trasy se značením
  •     restaurace pro 100 osob s vynikající kuchyní
  •     bar pro 80 osob
  •     grilovací altán pro 40 osob a venkovní ohniště
  •     parkování zdarma v areálu
  •     wifi připojení zdarma

Nabízíme Vám ubytování ve dvoulůžkových pokojích, rodinných pokojích (dva dvoulůžkové pokoje sdílející společnou chodbu, koupelnu a wc) a apartmánech pro 3 osoby. Pro skupinové pobyty a setkání nabízíme zasedací místnosti s kapacitou od 40 do 100 míst. Všechny pokoje i všechny vnitřní prostory hotelu jsou nekuřácké, kuřáci mohou využít balkóny pokojů a prostor před vchodem hotelu. Vaši čtyřnozí miláčci jsou u nás vítáni. Pro majitele pejsků máme k dispozici dvoulůžkové pokoje v přízemí s přímým východem do přírody přes na terasu hotelu. Na požádání Vám rádi bezplatně zapůjčíme na pokoj dětskou postýlku i dětskou židličku v hotelové restauraci. Všechny postele v hotelu jsou manželské, bez možnosti rozdělení. Z prostorových důvodů nejsou na pokojích možné přistýlky. Check-in začíná o 14:00, check-out je do 12: 00.Ponúkame Vám ubytování ve dvoulůžkových pokojích, praktických rodinných pokojích pro čtyři osoby a luxusnějších apartmánech pro 2 až 3 osoby.

Dvoulůžkový pokoj: pokoj je vybaven manželskou postelí, koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizorem a bezplatným WIFI připojením. Samozřejmostí je velká skříň, noční stolky a noční lampy pro každé lůžko a každý pokoj má balkon nebo východ na terasu hotelu.

Rodinný pokoj: Pokoj pro čtyři osoby je spojením dvou samostatných dvoulůžkových pokojů sdílejících společnou chodbu, WC a koupelnu. Je vybavena dvěma manželskými postelemi, koupelnou se sprchovým koutem, jedna ze dvou pokojů má televizor. Pokoj má bezplatné WIFI připojení. Každá ze dvou pokojů má velkou skříň, noční stolky s lampami pro každé lůžko a pokoje sdílejí velký společný balkon.

Apartmán: Prostorný dvoupokojový apartmán je určen pro dvě až tři osoby. Hlavní pokoj je vybaven manželskou postelí s nočními stolky a lampami, velkou skříní, obývací částí se dvěma křesly a sedačkou, konferenčním stolkem a psacím stolem s TV. Druhá část apartmánu je jídelní, s roztahovací sedačkou, jídelním sezením pro 4 osoby a stolem. Kuchyňská linka je vybavena kompletním nádobím, příbory, varnou deskou a dřezem, rychlovarnou konvicí a doplňky pro stolování a vaření. Apartmán doplňuje koupelna s vanou a samostatné WC. Podél celé obývací i kuchyňské části apartmánu probíhá velký balkon. Samozřejmostí je bezplatné připojení na WIFI.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, bar, restaurace, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Popis okolí: Lyžařský svah Ski Podjavorník s 900-metrovým vlekem Tatrapoma je vzdálen od hotelu jen 50 metrů. Nový systém zasněžování a večerní osvětlení svahu slibují kvalitní lyžovačku.

V zimní sezóně poskytujeme službu půjčovny lyží, dětem rádi bezplatně zapůjčíme boby a talíře na klouzání. Běžkování v udržované stopě k nám každoročně přiláká stovky nadšenců tohoto dynamického sportu.

Turistika a cykloturistika jsou absolutně nejvyhledávanějšími aktivitami v okolí Hotelu Podjavorník, značené trasy Vás dovedou na okolní vrcholy s nádhernými vyhlídkami a pohraniční hřeben Javorníků. Hluboké hory a zvlněné louky jsou domovem neobvyklého množství živočichů a rostlin. Zaposlouchejte se do šumu lesa, žblnkotu říčky Papradnianka a pozorujte zvířata v jejich přirozeném prostředí. Nasbírejte si borůvky, ostružiny a maliny na hřebeni na mýtinách a od poloviny léta do pozdního podzimu si nasbírejte hřiby a houby ve voňavém listí a jehličí zdravého lesa.

Hotelové sportovní plochy pro hru volejbalu, fotbalu, zda badmintonu jsou pro Vás přístupné bezplatně, rádi Vám bez poplatku zapůjčíme kvalitní branky, volejbalovou síť i různé míče a badmintonové rakety.

Altán s grilem má kapacitu 40 osob a při nepřízni počasí ho pro Vás uzavřeme a vytopíme plynovými zářiči.

Bezpečné venkovní ohniště vytvoří nezaměnitelnou táborákovú atmosféru, půjčíme Vám kovové kvalitní hole na opékání nebo výbavu pro přípravu kotlíkový guláše.

Před hotelem má konečnou zastávku pravidelná linka autobusu, který jede na autobusové nádraží v Považské Bystrici, vzdálenou jen pár minut chůze od nádraží.

Pokud přijíždíte vlastním autem, parkoviště před hotelem s nočním osvětlením reflektory můžete využívat bezplatne.WIFI internet v celé budově hotelu a na venkovní terase je pro Vás také bezplatný.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (10 m)

Vlaková zastávka název: Považská Bystrica (15 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Vnitřní hotelový plavecký bazén se slanou vodou má rozměry 10 x 3 metry a hloubku 1,2 m. Náš bazén je jedním z nejoblíbenějších míst v Hotelu Podjavorník a je k dispozici výhradně pro ubytované hosty - a to bez poplatku! Teplota vody je 26-28 ° C. K bazénu příslušejí oddělené šatny pro pány a dámy s uzamykatelnými skříňkami a fény.

Wellness s finskou saunou a vířivkou je k dispozici za poplatek, tento prostor je uzavřen a soukromý. Součástí wellnessu je sprchový kout. Během většiny víkendů jsou v nabídce pro naše ubytované hosty i masáže. Relax a odpočinek si dopřejte v klidové místnosti s lehátky a relaxační hudbou při tlumeném světle svíček.

Dvě bowlingové dráhy v hotelovém baru může současně využít až 20 hráčů, dále je Vám k dispozici kulečníkový stůl, stolní fotbal a stolní tenis. Pálky na stolní fotbal Vám zapůjčíme bez poplatku.

Pokud máte zájem o skupinové posezení mimo baru s tanečním parketem, můžete využít vinárna nebo salonek zařízený historickým nábytkem.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: Hotelová restaurace je otevřena pro hotelové hosty i širokou veřejnost. Naši zkušení kuchaři Vám nabízejí výběr z tradičních Slovenská i evropských specialit. Obsloužíme Vás v hlavní restaurační místnosti s kapacitou 100 osob nebo v příznivém počasí i na slunné venkovní hotelové terase. V restauraci je pro Vás k dispozici kompletní sortiment nápojů i velký televizor. Kromě lahvových a rozlévaných nápojů pro Vás čapujeme pravou kofolu a fantastické plzeňské pivo - desítku Radegast. Své děti můžete mít přitom neustále na dohled, když se hrají v rohovém dětském koutku s rozmanitými hračkami pro všechny věkové kategorie.

Hotelový hudební bar se širokým sortimentem nápojů a pochutin je otevřen od odpoledne do pozdního večera. V baru si můžete zahrát bowling na dvou drahách, kulečníkový stůl a stolní fotbal. Bar je oblíbeným místem pro rodinné oslavy, firemní večírky a setkání přátel. Hlavní místnost s kapacitou 60 osob je doplněna samostatnou vinárnou pro 30 osob a salonkem pro malé soukromé posezení pro 10 osob.

Restaurace: (počet míst 100)

Vinárna: (počet míst 30)

Denní bar: (počet míst 60)

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness, Bazén krytý, Sauna, Billiard, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Houbaření

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12415285 (2-3 osoby )110 (4 osoby )


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Při koupi balíčků Dítě do 2,99 let zdarma bez nároku na lůžko (strava- snídaně, večeře 7 € / noc) Dítě do 11,99 let na přistýlce bez polopenze 15 € / noc, polopenze 10 € / noc Dítě od 12 let na přistýlce bez polopenze 27 € / noc, polopenze 17 € / noc Domácí zvíře 10 € / noc Možnost zapůjčení dětské postýlky zdarma Povinný příplatek státních svátcích 10 € / osoba / noc Apartmán 20 € / noc Rodinný pokoj -povinné 2 balíčky Místní daň na místě 0,70 € osoba od 15 r. noc Snídaně: formou bufetových stolů Večeře: formou výběru ze 3 druhů jídel

Fotogalerie (22):


Hotel PodjavorníkHotel PodjavorníkHotel Podjavorník
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com