sdílet Hotel KRAS na Facebooku
Hotel KRAS česká verze  Hotel KRAS slovenská verzia  Hotel KRAS english version  Hotel KRAS deutsch version

Hotel KRAS Jedovnice , Jedovnice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel KRAS Jedovnice - ubytování v Jedovnici..


Hotel Kras naleznete v obci Jedovnice, přímo u rybníka Olšovec, v nádherném prostředí Moravského krasu. Komfortní ubytování vhodné i pro náročnější hosty je připraveno ve 12 útulně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Odpočinek a relaxaci nabízí moderní wellness centrum s bazénem, vířivkou, saunou a soláriem. Sportovní nadšenci mohou využít vybavené fitness či stolní tenis. Pro pořádání školení školení a dalších akcí je připraven technicky vybavený sál pro 60 hostů. K příjemnému posezení skvěle poslouží hotelová restaurace, zahradní restaurace i denní bar. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.
 

Hotel KRAS Pokoje:


Hotel Kras nabízí svým hostům pohodlné ubytování ve 12 jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích kategorie Standard a větších Business. K dispozici je také pokoj Svatební a Punkevní s vířivou vanou přímo na pokoji. Pokoje jsou vybavené televizí s plochou obrazovkou, DVD, vlastní rozlehlou terasu s výhledem na rybník a minibarem. Koupelna zahrnuje vanu nebo sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Domácí mazlíček může být ubytován za příplatek.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, DVD, minibar, fén, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, Nekuřácké prostředí

Popis okolí:


Hotel KRAS Okolí


Hotel Kras se nachází v krásné přírodě obce Jedovnice, 4,7 kilometru od Macochy. Rybáře jistě potěší chytání ryb na povolenku přímo z hotelového pozemku u rybníka Olšovec. Okolí láká k pěším i cyklistickým výletům. Vydat se můžete i do nedalekého Brna a navštívit unikátní, 18 kilometrů vzdálenou Vilu Tugendhat, kostel svatého Jakuba či hrad Špilberk, sídlící 19,9 kilometru daleko.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (1 km)

Vlaková zastávka název: (12 km)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel KRAS Gastronomie:


Chutné stravování nabízí příjemná restaurace s velkým akváriem. Každé ráno se v Hotelu Kras podává chutná snídaně výběrem z denního snídaňového lístku. Večeře jsou servírovány výběrem ze dvou jídel. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také na letní terase či v denním baru otevřeném do pozdních nočních hodin.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (13 km ), Stolní tenis, Sportovní hala (13 km ), Tenisové kurty (1.5 km), Billiard, Elektronické šipky, Cyklotrasy

Kongresové služby:
TV, CD přehrávač, Zpětný projektor, Ozvučení, Promítací plátno, Wifi

Kongres centrum nabízí využití pro cca 40 osob, součástí kongresu je projektor, elektronické plátno, reproduktory a oddělená místnost pro občerstvení s vlastním výčepním zařízením a velkou lednicí. Hotel nabízí možnost pořádání firemních teambuildingů, školení a ostatních firemních akcí. V kongresovém centru umožňujeme také nejrůznější formy cvičení – víkendové nebo týdenní cvičební pobyty.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 40)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 790od/in 1490od/in 5000 (Business pokoje [3+1])od/in 2500 (Pokoj s vířivou vanou, bez terasy [2+0])od/in 4400 (Standard pokoj s dvěma pokoji bez terasy [4+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují polopenzi, ubytování a turistické poplatky za pokoj/noc

Fotogalerie (24):


Hotel KRASHotel KRASHotel KRAS
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com