sdílet Hotel Klára na Facebooku
Hotel Klára česká verze  Hotel Klára slovenská verzia  Hotel Klára english version  Hotel Klára deutsch version

Hotel Klára Praha 7, Praha 7 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Klára Šternberkova Praha 7 - Holešovice ubytování v Praze 7..


Budova hotelu Klára Holešovice - Šternberkova je součástí činžovní zástavby v pražských Holešovicích. Jedná se o nově zrekonstruovaný rodinný hotel nabízející kapacitu 18 vkusně zařízených pokojů s možností ubytovat až 50 osob.

Hotel Klára Praha 7 - Holešovice - Šternberkova: disponuje výtahem a společenskou místností, která je vhodná pro pořádání školení a firemních jednání. Hotel nabízí směnárenské služby a personál hostům rád zajistí vstupenky na kulturní akce či průvodcovské služby.

V prostorách hotelu je hostům zdarma k dispozici bezdrátové připojení na internet. Hotel nedisponuje vlastním parkovištěm, hosté mohou parkovat na 250 m vzdáleném monitorovaném parkovišti.

Hotel Klára v Praze 7 - pokoje: Hosté hotelu Klára se mohou ubytovat v pokojích s jedním, dvěma, třemi či čtyřmi lůžky. Pokoje jsou orientovány do klidné ulice či do dvora budovy. Součástí jejich vybavení je vlastní koupelna se sprchovým koutem, sociální zařízení a televize.

Pro malé děti personál rád připraví dětskou postýlku. Hostům je zdarma k dispozici též wifi připojení na internet. V prostorách hotelu mohou využít lednici, žehličku a ventilátor. Hotel disponuje společenskou místností vhodnou pro pořádání jednání a menších konferencí.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: výtah, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, parkovací plocha mimo areál

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel Klára Okolí: Pár kroků od hotelu se nachází budova Veletržního paláce s expozicemi děl Národní galerie. Ve třech podlažích budovy najdeme stálou expozici umění 19., 20. a 21. století obsahující více jak 2 000 děl.

Po jejich prohlídce se návštěvníkům naskytne možnost příjemné procházky v parku Stromovka vzdáleného jen několik set metrů odsud. Na nedalekém Starém městě mohou turisté obdivovat památky Židovské čtvrti či světoznámé Staroměstské náměstí s Týnským chrámem a Staroměstskou radnici s orlojem.

Doporučená trasa bus: Hotel Klára Dostupnost: Hotel Klára se nachází v oblíbené lokalitě Holešovice. Jen 150 m od hotelu najdeme tramvajovou zastávku Veletržní palác se skvělou dostupností do centra města. Vlakové nádraží je odsud vzdálené 3 km, autobusové nádraží Florenc se nachází necelé 2 km od hotelu. Hosté přijíždějící vlastním vozem jej mohou zaparkovat na hlídaném parkovišti 250 m od hotelu.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Autobusová zastávka název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (3 km)

Zastávka MDH: (150 m)

Zastávka tramvaj: (150 m)

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Klára Gastronomie: Hosté mohou svůj den začít chutnou bufetovou snídaní s výběrem slaných a sladkých pokrmů.

Hotel nenabízí restaurační služby, nicméně v jeho okolí mají hosté možnost navštívit mnoho restaurací, hospůdek a kaváren. Pouhých 5 minut pěšky od hotelu najdeme prodejnu potravin.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12od/in 21


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (12):


Hotel KláraHotel KláraHotel Klára
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com