sdílet Penzion Heřmanice na Facebooku
Penzion Heřmanice česká verze  Penzion Heřmanice slovenská verzia  Penzion Heřmanice english version  Penzion Heřmanice deutsch version

Penzion Heřmanice Králíky, Králíky Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Heřmanice Králíky - ubytování v Králíkách Orlické Hory..


Penzion Heřmanice naleznete v malebné horské oblasti u Ústí nad Orlicí, 5 kilometrů od města Králíky, v příjemném a klidném prostředí podhorské vesnice Heřmanice. K pohodlnému a cenově příznivému ubytování je připraveno 8 dvoulůžkových i vícelůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a 3 vícelůžkové pokoje se společným sociálním zařízením na chodbě. Těšit se můžete i na pěknou zahradu s bazénem, prostorem pro děti a možností grilování. Milovníci aktivní dovolené mají k dispozici antukový tenisový kurt, dvě minigolfové dráhy a pingpongovou hernu. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.
 

Penzion Heřmanice Pokoje:


Pokoje první kategorie jsou standardně vybaveny sociálním zařízením se sprchovým koutem. Kromě těchto pokojů je k dispozici levné ubytování se sociálním zařízením na patře. Všechny pokoje Penzionu Heřmanice disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Prostor je zde i pro ubytování v karavanech a stanech s možností využití sociálního zařízení v penzionu. Všem hostům je k dispozici společenská místnost s televizí a posezením. Na přání je možné zajistit projížďku na koni, živou hudbu, grilování i zábavné vystoupení. Ubytování je umožněno za poplatek i malým domácím zvířatům.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, fén, WI-FI

Základní informace: pokojový servis, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, WI-FI, kavárna, bar, restaurace, Nekuřácké prostředí, vinárna

Popis okolí:


Penzion Heřmanice Okolí


Penzion Heřmanice sídlí v obci Heřmanice v blízkosti města Králíky,  pod Kralickým Sněžníkem. Širokou škálu služeb a sportovně rekreačních aktivit nabízí nedaleký Relax a sport resort Dolní Morava. V malebném městě Králíky můžete navštívit 6 kilometrů vzdálený poutní klášter na Hoře Matky Boží, dvě muzea a další zajímavosti. K výletu láká také zřícenina Nového hradu či Pastvinská přehrada.

Doporučená trasa bus: Zastávka autobusu je od Penzionu Heřmanice vzdálena cca 300 metrů. Na vlakové a autobusové nádraží Králíky se dostanete po 5 kilometrech.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (280 m)

Vlaková zastávka název: (6,2 km)

Stravování:


Restaurace popis:


Penzion Heřmanice Gastronomie


V útulné restauraci Penzionu Heřmanice s 50 místy si lze pochutnat na jídlech klasické české a mezinárodní kuchyně, které jsou podávány formou polopenze. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také na panoramatické letní terase. Restauraci je možné využít i pro společenská setkání, rodinné oslavy či firemní akce.



Restaurace: (počet míst 50)

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový6 lůžkový
1.1-31.12od/in 364od/in 728od/in 1092od/in 1456od/in 1820od/in 2184


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (12):


Penzion HeřmanicePenzion HeřmanicePenzion Heřmanice
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com