sdílet Penzion AVIONIKA na Facebooku
Penzion AVIONIKA česká verze  Penzion AVIONIKA slovenská verzia  Penzion AVIONIKA english version  Penzion AVIONIKA deutsch version

Penzion AVIONIKA Kovářská, Kovářská Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Avionika Dukelská Kovářská Krušné Hory - ubytování v Kovářské..


Penzion Avionika je ideální pro milovníky lyžování, pěší turistiky a cykloturistiky. Penzion najdete v obci Kovářská v Krušných horách, jen 6km od Klínovce. Avionika Vám nabízí příjemné a maximálně pohodlné prostředí pro: • rodinnou rekreaci s dětmi • firemní rekreaci, školení a teambuilding • školní lyžařské zájezdy a školy v přírodě • klubová a tělovýchovná soustředění • promo akce

Ubytujeme Vás v nově vybavených dvou až čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky či dětské postýlky. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, které Vám nabídne maximální pohodlí. Na pokojích jsou TV s digitálním příjmem. Bezdrátový internet na pokojích zdarma.

V penzionu Avionika je 8 pokojů s dvěma lůžky, 3 pokoje s třemi lůžky a 3 pokoje se 4 lůžky. Celkem je pro Vás připraveno 37 pevných lůžek.

Vaše auta zaparkujete na soukromém parkovišti s kamerovým systémem!

Součástí penzionu Avionika je stylová restaurace s pizzerií. Záleží jen na Vás, zda s námi budete snídat i večeřet. Kontinentální snídaně Vám připravíme v oddělené jídelní místnosti. Večeři si vyberete ze širokého jídelního lístku v restauraci či formou předem domluvené polopenze. V létě příjemně posedíte na zahrádce.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
833

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, kabelová televize, DVD, připojeni internetu, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: lékařská služba v dosahu, parkoviště s dohledem kamery, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Visa

Popis okolí: V obci Kovářská a jejím okolí se natáčel známý český film Hlídač č.47. Drsná, ale zároveň romantická zima na vás dýchne přes filmové plátno, a vy máte tu možnost přijet se přesvědčit, že tento kraj je krásný nejen na plátně, nejen v zimě, ale v každém ročním období, kdy můžete objevovat půvaby tohoto místa, těchto hor.

Tipy na výlet:

- Ježíškova cesta – jde o cestu, která je věnována hlavně dětem. Na trasu se vyráží z Infocentra na Božím Daru, kde dostanete instrukce a Ježíškův zápisníček, kam si děti budou zapisovat odpovědi na jednotlivé úkoly. Příjemná procházka s malým dobrodružstvím.

- Podkrušnohorksý Zoopark – v rozsáhlém areálu v blízkosti centra Chomutova, který láká k procházkám v každém ročním období, žije více než 600 zvířat ve 130 druzích. Součástí parku je i Eurosafari, skanzen, funkční Holandský větrný mlýn, motorová lokálka, jízdárna.

- Kamencové jezero – v městě Chomutov je jezero využíváno pro rekreaci a sportovní účely.

- Úzkokolejku Fichtelbergbahn – jezdí v létě i v zimě po trati dlouhé zhruba 17 kilometrů. Z Cranzahlu vede trať přes údolí Sehmatal až do zastávky Unterneudorf. Potom začíná uzavřená lesní oblast masivu Fichtelbergu. Nadšenci si mohou udělat výstup na Fichtelberg (1 214 m) s převýšením 500 m.

- Jáchymov (15 km) km– lázeňské město jehož historie je spojena s těžbou uranu, jež stojí u základu jáchymovských lázní. Již v roce 1912 byl otevřen nejmodernější lázeňský ústav Radium Palace. Léčebné kůry, wellnes, přírodní koupaliště s minigolfem.

- Karlovy Vary (30 km) – největší a nejznámější lázně s dlouholetou tradicí. Mnoho mondénních budov, termální koupaliště, karlovarské vřídlo, kolonády a velké množství kulturních akcí.

- Aquar Park Marienberg (20 km) – koupání s mnoha atrakcemi (bazény, umělé vlny, průtokový kanál, skluzavky, dětské bazénky pro děti i batolata, divoká řeka). Dále pak solária, sauna, wellness.

- Muzeum letecké bitvy nad Krušnohořím /v blízkosti Penzionu Avionika/, více na www.museum119.cz.

- Barokní kostel sv.Michala dominuje původnímu středu obce Kovářská. Před kostelem stojí mariánský sloup.

- Kaple Sv.Marka najdete, půjdete-li procházkou podél Černého potoka. V blízkosti stojí železný kříž z roku 1871.

- Starou vápenku, která byla postavena v padesátých letech 19. století, najdete za vlakovým nádražím

- Blatenský příkop, který byl v roce 1980 vyhlášen technickou kulturní památkou, slouží dnes jako naučná stezka.

- Měděnec - nad touto obcí se zvedá Mědník, nazývaný Měděná hůrka, na jehož svazích jsou dodnes patrné pozůstatky dolování, trvajícího zde několik staletí.



Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: Vejprty (6 km)

Letiště název: Praha (110 km)

Stravování:


Restaurace popis:

Součástí penzionu Avionika je stylová restaurace s pizzerií. Záleží jen na Vás, zda s námi budete snídat i večeřet. Kontinentální snídaně Vám připravíme v oddělené jídelní místnosti. Večeři si vyberete ze širokého jídelního lístku v restauraci či formou předem domluvené polopenze. V létě příjemně posedíte na zahrádce.

Chcete oslavit své narozeniny či jiná životní jubilea v Penzionu Avionika? Pomůžeme Vám a zajistíme oslavu dle vašeho přání!

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Středisko zimních sportů, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy

V letních měsících Vám zajistíme za výhodných podmínek zapůjčení kol od našeho partnera. Naši hosté mohou trávit volný čas na zahradě s dětským hřištěm, stolním tenisem a trampolínou. Pro chvíle odpočinku a večerní pohody je připravené posezení s ohništěm nebo možností zapůjčení grilu, na kterém si můžete připravit vlastní pochoutky

V zimě pak máme připraveny pro naše hosty slevové kartičky, které můžete uplatnit zapůjčením lyžařské výbavy (sjezd, běžky, snowboardy) od našeho dodavatele.

Saně, boby a kluzáky jsou pro Vás připraveny na penzionu k zapůjčení ZDARMA



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
3.1-31.3390
1.4-30.6290
1.7-31.8320
1.9-14.11290
15.11-27.12390
28.12-3.1590


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za pokoj / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky

Fotogalerie (12):


Penzion AVIONIKAPenzion AVIONIKAPenzion AVIONIKA
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com