sdílet Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký na Facebooku
Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký česká verze  Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký slovenská verzia  Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký english version  Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký deutsch version

Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký Konstantinovy Lázně, Konstantinovy Lázně Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Konstantinovy Lázně ubytování Lázeňský penzion Palacký - Plzeňská 59...


Léčebné lázně Konstantinovy Lázně a.s. jsou zaměřeny na prevenci, léčbu a rekonvalescenci při kardiovaskulárních chorobách. Mezi vedlejší indikace léčení patří především choroby pohybového systému, výměny látkové a dýchacího ústrojí.

Konstantinovy Lázně a.s. - tyto komplexně zařízené lázně nesou spousty výhod aktivního, relaxačního nebo jen odpočinkového pobytu. Přijeďte si k nám odpočinout, utéct ze světa věčného spěchu a stresu a načerpat nové síly na další všední dny. Konstantinovy Lázně jsou jediným lázeňským zařízením Plzeňského kraje. Našich deset lázeňských domů naplňuje celkem 400 hostů. - více Velmi dobře se u nás cítí pacienti s chorobami dýchacích cest pro zdejší příznivé klima a čistý vzduch. V našem hlavním komplexním zařízení Prusík se nachází pověstně známá Solná jeskyně. Spousty vyžití volného času dostatečně naplňuje pobyt našim hostům.Dvoupatrová budova se nachází velmi blízko centra a KLÚ Prusík.

Lázeňský penzion Palacký, dvoupatrová budova s nově rekonstruovanými pokoji, leží hned vedle lázeňského hotelu Jirásek, kde mají hosté velmi blízko služby recepce, bazén, restauraci a kavárnu. Vybavení pokojů: 16 dvoulůžkových pokojů, pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizorem, ledničkou, rádiem a telefonem. Vzdálenost od KLÚ Prusík 280 m.



Typy pokojů
2 lůžkový
16

Vybavení pokojů: lednice, TV, telefon, rádio

Základní informace: směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu

Počet podlaží: 2

Dostupnost střediska:


Centrum název: (400 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení:

Indikace: Konstantinovy Lázně jsou zaměřeny především na komplexní diagnostiku, prevenci a léčení chorob kardiovaskulárního systému. Léčebný plán zahrnuje režimovou, dietní, pohybovou a medikamentózní léčbu, balneologické a fyziatrické procedury. Součástí léčby je kontrola rizikových faktorů a komplexní výchovný program. Konstantinovy Lázně se staly výchovným centrem životního stylu pacientů postižených kardiovaskulárními chorobami, a přispívají tak k sekundární prevenci těchto chorob.

 

Mezi hlavní indikace léčené v Konstantinových Lázních patří stavy po infarktu myokardu, stavy po rekonstrukčních a revaskularizačních operacích na srdci,aortě a velkých cévách, ischemická choroba srdeční, stavy po operaci srdečních vad vrozených nebo získaných, stavy po perkutánní transluminální koronární angioplastice (PTCA a PCI), stavy po akutní karditidě, vrozené a získané srdeční vady, hypertenzní nemoc, hypercholesterolémie,hyperlipoproteinémie a dyslipoproteinémie, onemocnění aorty a velkých tepen končetin (HK, DK ), hlavy, krku a pánve, stavy po trombózách a trombofleditidách, stavy po operacích varixů, chronický lymfatický edém, funkční poruchy periferních cév, vertebrogenní syndrom algický. Mezi vedlejší indikace léčené v Konstantinových Lázních patří především další choroby pohybového systému, výměny látkové (diabetes mellitus) a dýchacího ústrojí. Podrobnější informace obsahuje brožura Diagnostické a léčebné možnosti v Konstantinových Lázních zpracovaná kolektivem našich lékařů.

 

Vyšetřovací metody: V Konstantinových Lázních se využívají moderní vyšetřovací metody při použití špičkových přístrojů na evropské úrovni. Při nástupu na léčení se provádí anamnestické vyšetření, objektivní fyzikální nález, klidové elektrokardiografické vyšetření a vyšetření v biochemické a hematologické laboratoři. K dispozici je ambulantní monitorování EKG (tzv. EKG-Holter). Tento přístroj slouží k 24hodinové monitoraci EKG záznamu při běžných činnostech na přenosném miniaturním přístroji. Vedle toho umožňuje hodnotit tzv. RR variabilitu, která je prognostickým ukazatelem pro náhlé srdeční úmrtí. U pacientů léčených na vysoký krevní tlak používáme ambulantní monitorování TK (tzv. TK-Holter). Tento přístroj slouží k 24hodinové monitoraci krevního tlaku ve dne i v noci (v klidu, při zátěži i ve spánku). Při stavech po infarktu myokardu se provádí zátěžová elektrokardiografie. Při terénních kúrách lze telemetricky sledovat křivku EKG. U ischemické choroby dolních končetin se užívá dopplerovského vyšetření cév. Naše pacienty vyšetrujeme na vlastním vysoce kvalitním echokardiografickém přístroji GE Vingmed systém FiVe, kterého doplňuje počítačový softwar Echopack pro digitální archivaci a zátěžovou echokardiografii. K vyšetření funkce plic používáme spirometrii.

Léčebné metody: Hlavní léčebné metody jsou založeny na využití přírodních léčivých zdrojů - minerální uhličité vody, která se ohřívá na teplotu 33 - 340C a používá se k uhličitým koupelím. Při ohřevu se jímá přírodní zřídelní oxid uhličitý a aplikuje se ve formě podkožních plynových injekcí. U pacientů s nezhojenými jizvami po kardiochirurgických a angiochirurgických výkonech nahrazujeme koupele v minerální uhličité kyselce suchými uhličitými koupelemi (umělohmotné obálky s oxidem uhličitým kolem končetin a trupu vyjma hlavy.

Suchá uhličitá koupeli nebo-li "koupel ve vaku" je jednou z nejpříjemnějších a nejužívanějších, vysoce účinných, lázeňských procedur. Tato suchá koupel, dostatečně ověřená lékařským výzkumem i praxí, spočívá v uzavření těla (mimo hlavy) do speciálního plastového vaku, naplněného kysličníkem uhličitým. Základní reakcí organismu je rozšíření tepen až po vlásečnice, tedy prokrvení pokožky, svalstva všech orgánů, odchází k posílení organismu, jeho obranyschopnosti (imunity) a samohojivých schopností.

 

Závěrem lze konstatovat, že časná rehabilitace je souhrn bezpečných metod, které urychlují návrat nemocných k běžným životním činnostem a u práce neschopných zkracují dobu trvání PN. Časná rehabilitace významně snižuje množství následné zdravotní péče v pooperačním i dalším období, čímž výrazně snižuje ekonomické náklady na léčbu. Zároveň vede ke zlepšení fyzické i psychické kondice takto léčených pacientů.



Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Masáže, Podvodní masáže

Vyšetřovací výkony: Vstupní a výstupní lékařské vyšetření, EKG

Léčba nemocí indikace: Oběhové ústrojí, srdce a cév, Poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, Cest dýchacích (netuberkulozní), Pohybové ústrojí, Pooperační, poúrazové stavy a rekondice

Lázeňské pobyty:


Název: Vitality víkend


Číslo: 126

Popis: Tento pobyt je složen z lehčích wellness procedur, optimální výživy a aktivního pobytu. Zaměřeného na aktivní odpočinek a celkové uvolnění.

◗ 2 x Ubytování, ◗ 2 x Polopenze, ◗ 1 x Aroma masáž, ◗ 20% sleva při zakoupení terapií ve Wellness centru, ◗ 2 x Základní vstup do Wellness, centra na 2 hodiny denně, ◗ 1 x Solná jeskyně, ◗ 2 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Pokud bude pobyt čerpán ve dnech pondělí - čtvrtek vzniká automatická sleva ve výši 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1227502350Czk 

Název: Vitality týden


Číslo: 125

Popis: Program pro zlepšení celkové vitality, zvýšení kondice a načerpání nové energie.

◗ 7 x Ubytování, ◗ 7 x Polopenze, ◗ 1 x Aroma masáž, ◗ 20% sleva při zakoupení terapií, ve Wellness centru, ◗ 3 x Základní vstup do Wellness, centra na 2 hodiny denně, ◗ 1 x Solná jeskyně, ◗ 7 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1283506950CZK 

Název: Pohyb v lázních


Číslo: 124

Popis: Tento program je zaměřen na léčbu pohybového aparátu. Jeho cílem je zmírnění chronické bolesti a zlepšení aktivního života.

◗ 7 x Ubytování, ◗ 7 x Polopenze, ◗ 1 x Vstupní konzultace s lékařem, ◗ 3 x Léčebná procedura (dle konzultace s lékařem), ◗ 5 x Základní vstup do Wellness centra na 2 hodiny denně ◗ 20 % sleva na zakoupení terapií ve Wellness centru ◗ Zapůjčení holí na Nordic Walking (2 hodiny denně po celou dobu pobytu), ◗ 1 x Taneční večer, ◗ 7 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1286507250CZK 

Název: Zdraví z lázní


Číslo: 123

Popis: Chcete si odpočinout a načerpat nové síly? Pobyt sleduje primárně léčebný účel, ale má i preventivně zdravotní charakter. Týdenní lázeňský pobyt pro dospělé všech kategorií. Program je zaměřen na obnovu fyzických a psychických sil.

◗ 7 x Ubytování, ◗ 7 x Polopenze, ◗ 1 x Vstupní lékařská konzultace, ◗ 4 x Léčebná procedura, (dle konzultace s lékařem), ◗ 4 x Základní vstup do Wellness, ◗ centra na 2 hodiny denně, ◗ 1 x Taneční večer, ◗ 7 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1285507150CZK 

Název: Pohoda v lázních


Číslo: 122

Popis: Pohoda v lázních: Tento léčebný program doporučujeme hostům, kteří se chtějí seznámit s lázeňskou léčbou v Konstantinových Lázních a jednotlivé procedury si dobjednat až na místě.

◗ 7 x Ubytování, ◗ 7 x Polopenze, ◗ 1 x Perličková lázeň, ◗ 1 x Klasická částečná masáž, ◗ 1 x Solná jeskyně, ◗ Zapůjčení holí na Nordic Walking, (2 hodiny denně po celou dobu pobytu), ◗ 15% sleva na zakoupení terapií ve Wellness centru, ◗ 1 x Taneční večer, ◗ 7 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1280506650CZK 

Název: Senior


Číslo: 121

Popis: Cílem speciálně sestaveného programu pro druhý a třetí věk je prohloubit kvalitu života, načerpání nových sil a relaxace.

◗ 7 x Ubytování, ◗ 7 x Polopenze, ◗ 1 x Vstupní konzultace s lékařem, ◗ 1 x Uhličitá koupel, ◗ 1 x Klasická masáž částečná, ◗ 1 x Podvodní masáž, ◗ 3 x Základní vstup do Wellness, centra na 2 hodiny denně, ◗ 1 x Taneční večer, ◗ 7 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1276506250CZK 

Název: Wellness týdenní pobyt


Číslo: 120

Popis: Dopřejte svému tělu hojivé doteky přírodních procedur a nechte o sebe pečovat špičkové profesionály v oboru péče o tělo. V našem Wellness centru Konstantin si můžete vybrat z mnoha regeneračních procesů, které probudí Vaše tělo z únavy.

◗ 7 x Ubytování, ◗ 7 x Polopenze, ◗ 6 x Základní vstup do Wellness, centra na 2 hodiny denně, ◗ 20% sleva na zakoupení terapií, ve Wellness centru, ◗ 7 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1279506550CZK 

Název: Wellness víkendový pobyt


Číslo: 119

Popis: Víkendové pobyty představují naše lázně ve zkratce. Pokud nechcete lázeňskému pobytu věnovat svoji dovolenou, využijte alespoň těchto krátkodobých pobytů. Několikráte opakované víkendové pobyty v roce mají účinný preventivní charakter a poskytnou Vám příjemné prožitky, klid a navíc upevní Vaše zdraví a duševní rovnováhu.

◗ 2 x Ubytování, ◗ 2 x Polopenze, ◗ 2 x Základní vstup do Wellness centra na 2 hodiny denně, ◗ 10% sleva na zakoupení terapií ve Wellness centru, ◗ 2 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01. Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%.. Pokud bude pobyt čerpán ve dnech pondělí - čtvrtek vzniká automatická sleva ve výši 5%. Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1223501950CZK 

Název: Wellness prodloužený víkend


Číslo: 118

Popis: Každou chvilku tu máme prodloužené víkendy nebo se Vám zdá víkend málo a chtěli byste více? Pak tento pobyt je přesně to pravé pro Vás.

◗ 3 x Ubytování, ◗ 3 x Polopenze, ◗ 3 x Základní vstup do Wellness centra na 2 hodiny denně, ◗ 15% sleva na zakoupení terapií, ve Wellness centru, ◗ 3 x Lázeňský poplatek

Příplatek za ubytování v lázeňském hotelu Jirásek 100,-Kč/den. Příplatek za jednolůžkový pokoj od 200,-Kč/osoba/noc. Pobyty se nedají čerpat v období od 19. 12. - 02. 01., Možnost dokoupení dalších léčebných a wellness procedur přímo na místě. Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. V mimo sezoně sleva na pobyty od 5%. Pokud bude pobyt čerpán ve dnech pondělí - čtvrtek vzniká automatická sleva ve výši 5%.
Ubytování: Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, ledničkou, rádiem a telefonem.

Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 18.1233502750CZK 

Stravování:


Restaurace popis: Přijměte pozvání restaurace Lázeňského hotelu Jirásek s dlouhou lázeňskou tradicí a vyhlášenou kuchyní, která nabízí nejeden kulinářský zážitek.  Poznejte s naší kuchyní mnoho sezónních specialit, již nyní nabízíme Grill Feast – tradiční barbecue. Sledujte proto náš web, aby Vám žádná naše speciální akce neutekla a Vy měli možnost poznat mnohé co gastronomie nabízí.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.12850 - 10601300 - 1720


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Všichni lázeňští hosté mají v ceně pobytu vstup do bazénu v hotelu Jirásek. Příplatek za polopenzi činí 170,- Czk/den, příplatek za plnou penzi činí 340,- Czk/den.

Fotogalerie (9):


Konstantinovy Lázně Lázeňský hotel PalackýKonstantinovy Lázně Lázeňský hotel PalackýKonstantinovy Lázně Lázeňský hotel Palacký
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com