sdílet Lázně Smrdáky Hotel Vietoris na Facebooku
Lázně Smrdáky Hotel Vietoris česká verze  Lázně Smrdáky Hotel Vietoris slovenská verzia  Lázně Smrdáky Hotel Vietoris english version  Lázně Smrdáky Hotel Vietoris deutsch version

Lázně Smrdáky Hotel Vietoris Smrdáky, Smrdáky Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázně Smrdáky Hotel Vietoris - ubytování v Lázních Smrdáky...


Lázně Smrdáky - jsou velmi specifické lázně nacházející se 80 km severozápadně od hlavního města Slovenska - Bratislavy. Jejich specializací je především léčba kožních onemocnění v kombinaci s chorobami pohybového aparátu s využitím jedinečného přírodního bohatství - sirovodíková minerální vody a sirného bahna.

Léčebný hotel Vietoris je pojmenován po zakladateli lázní Smrdáky. Hotel nabízí pohodlné ubytování v 19 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, 3 apartmánech a také v 8 zrekonstruovaných pokojích typu Superior.

Léčebný hotel Vietoris - VYBAVENÍ: Ubytování se skládá z 30 pokojů kategorie standard a superior (včetně 3 apartmánů a 8 pokojů typu superior) vybavených koupelnou, televizorem s příjmem satelitních kanálů a lednicí. Součástí vybavení pokojů superior je i minibar a fén. Ve městě: Kino, pošta, prodej suvenýrů, knihovna, trezor, fax, internet, praní prádla, transféry, bezplatné parkování.

Léčebný hotel Vietoris - LÉČBA, RELAX A REGENERACE: Minerální sírové koupele, bahenní a parafínové zábaly, elektroléčba, světloléčba, léčebné masáže, rehabilitace, whirlpool, fitness. Tenis, volejbal, stolní tenis, cyklistika, bruslení, kadeřnice, kosmetický salon, pedikúra, volno časové aktivity, výlety.

Léčebný hotel Vietoris - OSTATNÍ VYBAVENÍ: Bufetová snídaně, oběd a večeře se podává přímo v restauraci hotelu Vietoris. Součástí hotelu je také Lobby bar s letní terasou.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
2253

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, rádio, kabelová televize, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: výtah, sekretářské služby, praní a žehlení, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, garáže, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, hlídané parkoviště

Platební karty: American Express, Diners Club, JCB, Maestro, Visa

Tipy na výlet: V blízkém a vzdálenějším okolí lázní se nachází množství zajímavých míst. Velmi známé je královské město Skalica, Záhorská vinná cesta, středověké město Trnava, poutní město Šaštín, vodní cesta Baťův kanál, Mohyla MR Štefánika v obci Bradlo, hrady Branč a Červený kámen, Zámek Smolenice, jeskyně Driny a množství jiných. Lázně pro své klienty pravidelně organizují výlety na tato místa.

Kulturní akce: Kulturní a společenské akce: Lázně připravují pro své hosty bohatý program kulturních a společenských akcí včetně přednášek o zdraví a životním stylu, kinopredstavení, divadelních představení, výstav, oblíbených tanečních zábav, ochutnávek tradičních jídel, nápojů a množství jiných akcí.

Dostupnost střediska:


Centrum název: Smrdáky (100 m)

Vlaková zastávka název: Senica (7 km)

Letiště název: Bratislava, Brno - 80 km, Viedeň - 120 km (80 km)

Autobusové nádraží název: Senica (7 km)


Vlakové nádraží název: Senica (7 km)

Zastávka MDH: (200 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Zdravotné indikácie

Indikácie - dospelí - kožné choroby
  •     Psoriasis vulgaris, generalisata
  •     Dermatitis atopica (Eczema atopicum)
  •     Eczema chronicum, professionale
  •     Neurodermitis circumscripta
  •     Pruritus, Prurigo
  •     Ichtyosis
  •     Sclerodermia circumscripta
  •     Parapsoriasis
  •     Acne vulgaris, indurata, conglobata
  •     Rosacea
  •     Dermatitis rosaceiformis
  •     Stavy po popáleninách

Indikácie chorôb pohybového aparátu

  •     Reumatoidná artritída
  •     Psoriatická artritída
  •     Vertebropatie
  •     Bechterevova choroba
  •     Osteoartróza (koxartróza, gonartróza)

Indikácie - deti

  •     Psoriáza - všetky formy (vulgaris, generalisata)
  •     Atopická dermatitída, aj v spojení so spastickou bronchitídou
  •     Chronické recidivujúce ekzémy
  •     Parapsoriasis
  •     Prurigo
  •    Chronické dermatózy s predpokladom priaznivého ovplyvnenia kúpeľnou liečbou (sklerodermia, dermatomyositis, ichtyosis, neurodermitis circumscripta, urticaria, dermatitis herpetiformis, liche ruber, dermatitis seborhoica
Prírodné liečivé zdroje

Sírovodíková minerálna voda: je prírodným liečivým zdrojom kúpeľov Smrdáky. Je to minerálna voda s vysokým obsahom terapeuticky účinného sírovodíka (680 mg/l). Tieto hodnoty zaraďujú smrdácku minerálnu vodu k najkoncentrovanejším sírovodíkovým vodám v Európe. Minerálna voda sa vyznačuje charakteristickým zápachom a neobyčajnými účinkami pri liečbe niektorých, zvlášť kožných ochorení. Obsahuje aj minerály a soli – najmä na báze Na, Mg a Ca (3400 mg/l), ktoré priaznivo prispievajú k liečebnému účinku.

Sírne bahno: je peloid vznikajúci pretekaním sírovodíkovej vody cez sprašové zeminy tejto oblasti. Vysoko účinné sírne peloidy sa používajú ako zdravotná pomôcka vo forme zábalov na kĺby a chrbticu. Vo svete neexistuje vhodnejšie a výhodnejšie miesto pre liečenie chronických kožných ochorení.

Liečba & Relax Lázně Smrdáky: Liečebné procedúry: * Minerálne sírové kúpele, * Bahenné zábaly, * Whirlpool, * Sauna, * Prírodné solárium

Wellnes procedúry a služby: Wellnes masáže: klasická masáž, reflexná masáž, reflexná masáž chodidiel, relaxačná celotelová masáž, medová detoxikačná masáž, masáž tváre drahými lávovými kameňmi, HOT STONES masáž lávovými kameňmi , indická antistresová masáž hlavy, Havajská masáž LOMI LOMI a iné.

Lázeňské služby: Dětská léčebna, Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Pohotovostní lékařská služba, Lázeňská péče dorostu, Stálá služba sestry, Lázeňská peče děti, Kryoterapie, Terénní kúry, vycházkové trasy, Lékařská kosmetika, Elektroléčba, Magnetoterapie, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Podvodní masáže, Reflexní masáže, Přísadové koupele, Peloidní zábaly, Přírodní sirná koupel

Vyšetřovací výkony: Vstupní a výstupní lékařské vyšetření, Kontrolní lékařské vyšetření, EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody sirné, Peloidy

Léčba nemocí indikace: Pohybové ústrojí, Kožní nemoci a popáleninové stavy

Ostatní druhy léčby: Spánek, Relaxační procházky

Stravování:


Restaurace popis: Restaurace Vietoris - Pochoutky české i mezinárodní gastronomie obohacujeme každý měsíc o speciality kulinářského kalendára.Otvorené: 7:00 - 21:00 hod. .. V lobby baru si můžete pochutnat na vynikajících zákuscích různého druhu z domácí kuchyně, čaj, káva, alko a nealko nápoje, různé druhy míchaných a osviežujúcih drinků a iné.Otvorené: 8:00 - 21:00.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Půjčovna kol, Sportovní hala, Tělocvična, Fittness, Tenisové kurty, Sauna, Volejbalové hřiště, Fotbalové hřiště, Billiard, Solárium, Cyklotrasy, Whirpool
Regenerační centrum poskytuje lázeňským klientům možnosti využití posilovny, vířivky, sauny a tělocvičny. Oblíbené jsou relaxační osvěžující masáže a skupinové sporty s instruktorem. Lázeňský park s rozlohou 16 hektarů je oblíbeným místem k relaxaci a sport.

Kongresové služby:
Pódium, Fax, TV, CD přehrávač, Dataprojektor, Kinoprojektor, Předváděcí molo, Magnetofon, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Řečnický pult, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Ozvučení, DVD přehrávač, Šatna, Úschovna cenných předmětů, Promítací plátno, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.1246-5432-40


Měna: EUR

Cena polopenze: 8
Cena plné penze: 16
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za 1 osobu / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky

Fotogalerie (8):


Lázně Smrdáky Hotel VietorisLázně Smrdáky Hotel VietorisLázně Smrdáky Hotel Vietoris
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com