sdílet Lázně Aurora Třeboň na Facebooku
Lázně Aurora Třeboň česká verze  Lázně Aurora Třeboň slovenská verzia  Lázně Aurora Třeboň english version  Lázně Aurora Třeboň deutsch version

Lázně Aurora Třeboň Třeboň, Třeboň Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázeňský hotel Aurora Třeboň - léčba lázeňském hotelu Aurora v Třeboňi...


Specializuje se na léčení poruch pohybového aparátu, revmatických chorob, poúrazových a pooperačních stavů a celkovou rekondici těla i mysli.

Lázně Aurora Třeboň - Hlavní a nejtypičtější léčebnou metodou je slatina. V komplexu třeboňských blat uložených v Třeboňské pánvi se nacházejí obrovské zdroje tohoto humolitu využívaného pro své léčivé účinky. Jde o druh, který má hlavně organický původ v rostlinách typu ostřice, orobinec, rákos, z anorganických složek obsahuje hlavně železo a síru. Vznikl jejich zetlením (slatiněním) a používá se po úpravě spočívající v oslabení, naředění a ohřátí. Hlavním účinkem je postupné, rovnoměrné prohřívání organismu, čehož je dosaženo díky vysoké akumulační schopnosti kašovité směsi. Kromě tepelného účinku se uplatňuje blahodárné působení na kůži spočívající v její hydrataci a zároveň pozitivní vliv na celkovou obranyschopnost.

Aplikace slatiny (koupele, zábaly) u nemocných s pohybovými obtížemi způsobuje snížení svalového napětí, snížení bolesti, lepší prokrvení tkání a rychlejší regeneraci. Léčba Slatine je většinou velmi dobře snášena. Pro dosažení dostatečného efektu je vhodné absolvovat sérii 6-9 slatinných procedur. Jednotlivé slatinné procedury se časují obden, maximálně pak 3x týdně.

Ubytovací kapacita lázeňského komplexu Aurora je v jednolůžkovvých a dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech:Celková ubytovací kapacita Lázní Aurora je 562 lůžek ve 289 pokojích.

Lázně Aurora Třeboň s.r.o. - druhy ubytování:

Kategorie Prim***: BUDOVA B - pokoje se standardním vybavením, samostatnou koupelnou (sprchový kout nebo vana) a samostatným WC, fén, lednice, telefon, TV, bezpečnostní schránky, WiFi. Několik jednolůžkových pokojů této kategoie má společnou koupelnu a WC pro dva pokoje. Nachází se v budově B, 45 dvoulůžkových pokojů s balkonem + 46 dvoulůžkových pokojů bez balkonu + 16 jednolůžkových pokojů bez balkonu (z toho 2 jednolůžkové pokoje klasické, 8 jednolůžkových pokojů se společnou chodbičkou a vlastní koupelnou, 6 jednolůžkových pokojů se společnou chodbičkou a společnou koupelnou).

BUDOVA F - Nově rekonstruované pokoje, koupelna s WC a sprchovým koutem, fén, lednice, telefon, TV, bezpečnostní schránky, WiFi. Pavilon F je vzdálen 100 m od hlavní budovy. Budova zahrnuje 34 dvoulůžkových pokojů bez balkonu.

Kategorie Aurora**: Jednolůžkové pokoje se standardním vybavením, společnou chodbou a koupelnou (WC + vana) pro dva pokoje, lednice, telefon, Sat TV s rádiem, bezpečnostní schránka, WiFi. Nachází se v budově B, celkem 6 pokojů.

Apartmá DeLuxe****: (6x třípokojové apartmá, max. 5 osob) - obývací pokoj a 2 ložnice, samostatná koupelna (sprcha + vana) a WC s bidetem, fén, lednice (nápoje na přivítání), balená voda Bonaqua 1,5 l, varná konvice, bezpečnostní schránky, telefon, Sat LCD TV, klimatizace, župany, balkon. Součástí pokojů s balkonem jsou dále markýzolety, pokojů bez balkonu pak předokenní žaluzie. Ve všech pokojích dále závěsy blackout. 4 apartmá s balkonem, 2 apartmá bez balkonu.

Kategorie Superior****: Pokoje se samostatnou koupelnou (sprchový kout), samostatné WC, fén, lednice, telefon, TV včetně programů rádií, bezpečnostní schránky, WiFi. V této kategorii též zařazeny bezbariérové jednolůžkové pokoje. Navíc župany a balená voda Bonaqua 1,5 l. Součástí pokojů s balkonem jsou dále markýzolety, pokojů bez balkonu pak předokenní žaluzie. Ve všech pokojích dále závěsy blackout. Nachází se v budově A, 101 dvoulůžkových pokojů s balkonem (3 dvoulůžkové pokoje s balkonem bezbariérové) + 35 dvoulůžkových pokojů bez balkonu (1 dvoulůžkový pokoj bez balkonu bezbariérový).

Apartmá President****: (2x třípokojové apartmá, max. 3 osoby): obývací pokoj, ložnice a pracovna, samostatná koupelna (sprcha + vana) a WC, fén, lednice (nápoje na přivítání), balená voda Bonaqua 1,5 l, varná konvice, bezpečnostní schránky, telefon, Sat LCD TV + DVD, radiomagnetofon, župany, pantofle, balkon. Všechny apartmá s balkonem.

Apartmá Klasik****: (4x dvoupokojové apartmá, max. 3 osoby): obývací pokoj a ložnice, samostatná koupelna (sprchový kout) + WC, fén, lednice (nápoje na přivítání), balená voda Bonaqua 1,5 l, varná konvice, bezpečnostní schránky, telefon, Sat LCD TV, župany, balkon. Všechny apartmá s balkonem.


Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, telefon, sat, fén, WI-FI

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, pedikůra, manikura, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio, holič - kadeřník, kavárna, půjčovna nordic walking holí, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, fitness, zcela nekuřácké zařízení, parkovací plocha mimo areál

Platební karty: Visa

Počet podlaží: 7

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Lázně Aurora Třeboň - Indikace - (stavy vhodné k lázeňské léčbě) - Hlavním posláním Lázní Aurora je léčba nemocí pohybového aparátu a to především těchto onemocnění a potíží:

- revmatické choroby (revmatoidní arthritis, ankylosující spondylitis - Bechtěrevova choroba, sekundární a seronegativní arthritidy)
- degenerativní onemocnění kloubů (osteoporóza zejména coxarthrosa a gonarthrosa)
- vertebrogenní algický syndrom
- funkční poruchy kloubů, svalů apod.
- stavy po úrazech a operacích pohybového aparátu (včetně operací s náhradou kloubní)
- osteoporóza
- jiné neurologické choroby (např. Parkinsonova nemoc, dětská mozková obrna, polyneuropathie, nervosvalová onemocnění)


Neméně důležité a oblíbené jsou pobyty zaměřené na rekondiční a relaxační terapie. Pobyty sloužící k regeneraci těla, navození psychické pohody a odpočinku.

Cílem léčby je nejen vlastní léčení, absolvované v lázeňském zařízení, ale i dosažení změny životního režimu, nácvik autoterapeutických prvků, které je nutno provádět doma po návratu v rámci další prevence, osvojení si nových zásad zdravého životního stylu včetně zásad správné výživy s dostatkem pestré stravy, vedoucí k dosažení optimální tělesné hmotnosti.

Hlavní a nejtypičtější léčebnou metodou je slatina. V komplexu třeboňských blat uložených v Třeboňské pánvi se nalézají obrovské zdroje tohoto humolitu využívaného pro své léčivé účinky. Jde o druh, který má hlavně organický původ v rostlinách typu ostřice, orobinec, rákos, z anorganických složek obsahuje hlavně železo a síru. Vznikl jejich zetlením (slatiněním) a používá se po úpravě spočívající v rozmělnění, naředění a ohřátí. Hlavním účinkem je postupné, rovnoměrné prohřívání organismu, čehož je dosaženo díky vysoké akumulační schopnosti kašovité směsi. Kromě tepelného účinku se uplatňuje blahodárné působení na kůži spočívající v její hydrataci a zároveň pozitivní vliv na celkovou obranyschopnost.

Aplikace slatiny (koupele, zábaly) u nemocných s pohybovými potížemi způsobuje snížení svalového napětí, snížení bolesti, lepší prokrvení tkání a rychlejší regeneraci. Léčba slatinou je většinou velmi dobře snášena. K dosažení dostatečného efektu je vhodné absolvovat sérii 6-9 slatinných procedur. Jednotlivé slatinné procedury se časují obden, maximálně pak 3x týdně.



Lázeňské služby: Lázně

Procedury léčení: Pohotovostní lékařská služba, Oxygenoterapie, Psychoterapie, Inhalace, Elektroléčba, Magnetoterapie, Laseroterapie, Dietoterapie, Plynové injekce, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik v bazénu, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Podvodní masáže, Přísadové koupele, Peloidní zábaly, Vodoléčba, Přírodní uhličitá koupel, Solárium, Koupele, Slatinná koupel, Slatinný zábal

Vyšetřovací výkony: Vstupní a výstupní lékařské vyšetření, Kontrolní lékařské vyšetření

Léčba nemocí indikace: Pohybové ústrojí, Pooperační, poúrazové stavy a rekondice, Reumatózna artritida a její obměny, Bechtěrevova choroba

Lázeňské pobyty:


Název: Viva Exklusiv (7 dní)


Číslo: 372

Popis: Vydejte se společně s námi do světa exotiky, odpočinku a relaxace, který zkrášlí Vaše tělo a občerství Vaši mysl. Masáž je nejstarší formou terapie přinášející našemu tělu uvolnění, proto si ji budete moci v různých podobách vychutnat hned několikrát. Při indické antistresové masáži hlavy a šíje zakusíte blahodárné účinky metod starých ajurvédských učení v kombinaci s masáží obličeje lávovými kameny. Do říše klidu a pohody Vás unese celková masáž lávovými kameny. Nevšedním zážitkem pro Vás pak bude mechanická masáž na masážním lůžku a do světa opojných vůní vás zanese masáž vonnými oleji "Aurora". Kromě masáží Vás budeme hýčkat i celou řadou koupelí. Slatinná koupel s následnou masáží uvolní i ta nejskrytější napětí ve Vašem těle. Perličková koupel s bylinkami nebo koupel s minerální solí z Mrtvého moře pak uklidní Vaši mysl.

Léčebně rekondiční program zahrnuje:

Ubytování: 6x ubytování dle vybrané kategorie

Procedury
    1x slatinná koupel
    1x klasická ruční masáž částečná
    1x koupel s minerální solí z Mrtvého moře
    1x perličková koupel s bylinkami
    1x mechanická masáž
    1x masáž vonnými oleji Aurora
    1x masáž lávovými kameny
    1x indická antistresová masáž s použitím lávových kamenů
    1x celotělová vířivka
    1x Třeboňské parafango - zábal z peloidu a parafínu (záda a hýždě)

Stravování:  6x polopenze formou bufetu

Bonusy: volný vstup do bazénového komplexu a sauny a fitness po celou dobu pobytu
UPOZORNĚNÍ: procedury v tomto pobytovém balíčku nelze měnit

Pobyt dále zahrnuje: lázeňská taxa

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 21.1211904 - 141129972 - 11904Czk 

Název: Chuť Třeboně (4 dny)


Číslo: 371

Popis: Využijte prodloužený víkend k ochutnávce perly jižních Čech a návštěvu Třeboně umocněte pobytem v Lázních Aurora, kde pro Vás máme připraveny typické třeboňské procedury.

Léčebně rekondiční program zahrnuje

Ubytování: 3x ubytování dle vybrané kategorie

Procedury:
    1x slatinná koupel
    1x slatinná masáž
    1x Třeboňské parafango - zábal z peloidu a parafínu (záda a hýždě)
    1x masáž vonnými oleji Aurora

Stravování: 3x polopenze formou bufetu

Bonusy: volný vstup do bazénového komplexu a sauny a fitness po celou dobu pobytu
UPOZORNĚNÍ: procedury v tomto pobytovém balíčku nelze měnit

Pobyt dále zahrnuje:
prohlídka pivovaru Regent s ochutnávkou nebo hra bowlingu (1 hod.)
lázeňská taxa
Uvedené ceny jsou za pobyt/osoba v CZK

Počet dnů: 4

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.126111 - 72155145 - 6111Czk 

Název: Super last moment (3 dny)


Číslo: 370

Popis: Krátký pobyt v Lázních Aurora

Tento pobyt lze rezervovat nejdříve tři týdny před plánovaným termínem nástupu.
Léčebně rekondiční program zahrnuje

Ubytování: 2x ubytování dle vybrané kategorie

Procedury:
    1x slatinná koupel
    1x masáž vonnými oleji Aurora
    1x mechanická masáž Dry Jet

Stravování: 2x polopenze formou bufetu

Bonusy: volný vstup do bazénového komplexu a sauny a fitness po celou dobu pobytu
UPOZORNĚNÍ: procedury v tomto pobytovém balíčku nelze měnit (procedury budou načasovány v den příjezdu od 15:00 hodin a také v den odjezdu)

Pobyt dále zahrnuje: lázeňská taxa
Uvedené ceny jsou za pobyt/osoba v CZK

Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.123242 - 38822682 - 3242Czk 

Název: Pohoda v Lázních Aurora (4 dny)


Číslo: 369

Popis: Dopřejte si alespoň pár pohodových dní v dnešní uspěchané době. Během slatinné koupele okusíte nejcennější dar přírody Třeboni. Budete si moci vychutnat uklidňující vůni bylinek v perličkové koupeli a vonné oleje během relaxační masáže. K naprostému uvolnění pak přispěje téměř hodinová indická antistresová masáž s použitím lávových kamenů, jež je příjemným nahlédnutím do světa exotiky.

Léčebně rekondiční program zahrnuje

Ubytování: 3x ubytování

Procedury:
    1x slatinná koupel
    1x masáž vonnými oleji "Aurora"
    1x perličková koupel s bylinkami
    1x indická antistresová masáž s použitím lávových kamenů
    1x mechanická masáž

Stravování: 3x polopenze formou bufetu

Bonusy: volný vstup do bazénového komplexu a sauny a fitness po celou dobu pobytu
UPOZORNĚNÍ: procedury v tomto pobytovém balíčku nelze měnit

Pobyt dále zahrnuje: lázeňská taxa

Počet dnů: 4

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.1257574866Czk 

Název: Relax10 (10 dní)


Číslo: 368

Popis: Čekají Vás téměř dva týdny zaslouženého odpočinku. Masáže, koupele, a absolutní relaxace. Deset dní budeme hladit vaše tělo i duši, abyste dokonale načerpali energii a nabrali elán do dalších dnů.

Léčebně rekondiční program zahrnuje

Ubytování: 9x ubytování dle vybrané kategorie

Procedury:
    2x slatinná koupel
    2x klasická ruční masáž částečná
    1x perličková koupel s bylinkami
    1x koupel s živou magnéziovou solí
    1x Třeboňské parafango - zábal z peloidu a parafínu (záda a hýždě)
    1x podvodní masáž
    1x masáž vonnými oleji Aurora
    1x mechanická masáž

Stravování: 9x polopenze formou bufetu

Bonusy: volný vstup do bazénového komplexu a sauny a fitness po celou dobu pobytu
UPOZORNĚNÍ: procedury v tomto pobytovém balíčku nelze měnit

Pobyt dále zahrnuje: lázeňská taxa
Uvedené ceny jsou za pobyt / osoba v Czk v rozmezí sezón/ cena Vám bude zaslána dle požadavku

Počet dnů: 10

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.1215243 - 1855512345 - 15243Czk 

Název: Senior Plus (7 dní)


Číslo: 367

Popis: Pobyt Senior Plus (7 dní) - Proč se necítit lépe a svěže v každém věku? Připravili jsme pro Vás pobyt šitý na míru Vašim možnostem a kondici.

Léčebně rekondiční program zahrnuje: 6x ubytování dle vybrané kategorie

Procedury:
    2x klasická ruční masáž částečná
    2x oxygenoterapie
    2x léčebná tělesná výchova skupinová
    2x nordic walking
    1x slatinná koupel
    1x uhličitá koupel
    1x peloidokinezioterapie

Stravování: 6x polopenze formou bufetu

Bonusy: volný vstup do bazénového komplexu a sauny a fitness po celou dobu pobytu
UPOZORNĚNÍ: procedury v tomto pobytovém balíčku nelze měnit

Pobyt dále zahrnuje: lázeňská taxa
Uvedené ceny jsou za pobyt / osoba v Czk v rozmezí sezón/ cena Vám bude zaslána dle požadavku

Počet dnů: 7

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.1210386 - 125948454 - 10386Czk 

Název: Léčebný pobyt Spa


Číslo: 281

Popis:

SPA – léčebný program zahrnuje:

  • Vstupní vyšetření
  • Léčebný paušál – zahrnuje výkony lékařů a sester, léky a pomocná vyšetření, tzn. nejsou zvlášť účtována jednotlivá lékařská vyšetření.
  • Léčebné procedury v počtu a skladbě dle ordinace lékaře v hodnotě CZK 750,- / EUR 31,- / den.
  • Volný vstup do bazénu, sauny a fitness po celou dobu pobytu.
  • Procedury nejsou časovány v den příjezdu, odjezdu a v neděli.
  • Ubytování (dle vybrané kategorie)
  • Plná penze (Snídaně: bufetovou formou, Obědy a Večeře: bufetovou formou + nápoje: minerálka, džus, pivo, káva, čaj)
  • Pobytová taxa

Cena: osoba / noc v CZK /  EUR , včetně DPH a pobytové taxy



Počet dnů: 7, 14, 21

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.122400 - 28002050 - 2400Czk 

Název: Léčebný pobyt Vital


Číslo: 282

Popis:

VITAL – relaxační program zahrnuje:

  • Vstupní vyšetření
  • Léčebný paušál – zahrnuje výkony lékařů a sester, léky a pomocná vyšetření, tzn. nejsou zvlášť účtována jednotlivá lékařská vyšetření.
  • Léčebné procedury v počtu a skladbě dle ordinace lékaře v hodnotě CZK 600,- / EUR 25,- / den.
  • Volný vstup do bazénu, sauny a fitness po celou dobu pobytu.
  • Procedury nejsou časovány v den příjezdu, odjezdu a v neděli.
  • Ubytování (dle vybrané kategorie)
  • Polopenze (Snídaně: bufetovou formou, Obědy nebo Večeře: bufetovou formou + nápoje: minerálka, džus, pivo 8°, káva, čaj)
  • Pobytová taxa

Cena: osoba / noc v Czk / EUR , včetně DPH a pobytové taxy



Počet dnů: 7, 14, 21

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 19.122055 - 24551705 - 2055Czk 

Stravování:


Restaurace popis: RESTAURACE „HARMONIE“ v lázních Třeboň: Nekuřácká restaurace s celkovou kapacitou 100 míst k sezení se nachází v přízemí areálu lázní. Široká nabídka pokrmů české i mezinárodní kuchyně, rybí speciality. Tři salonky. Letní terasa. Možnost pořádání svateb, rodinných oslav, abiturientských setkání, firemních akcí, školení. Wi-Fi zdarma. SPECIÁLNÍ MENU dle nabídky
Otevřeno denně: 12:00 – 23:00 hod. (ve čtvrtek 12.12.2013 bude restaurace z provozních důvodů otevřena od 18 hodin.

BOWLING BAR: Celková kapacita 30 míst. Nachází se v přízemí Wellnesscentra (schody dolů za vstupem do bazénového komplexu). Dvě bowlingové dráhy, kulečník, šipky. Možnost pronájmu celého baru, vhodné pro firemní akce. Možnost sledování sportovních přenosů.
OTEŘENO DENNĚ 13:00 - 24:00 hod.

Denní bar Zimní zahrada: Nově zmodernizovaný nekuřácký bar s celkovou kapacitou 30 míst k sezení se nachází v prvním patře areálu lázní. Široká nabídka míchaných nápojů, zákusků a kávy. Možnost připojení k internetu. Možnost sledování sportovních přenosů.
Otevřeno denně 8:00-13:30; 17:30-21:00 hodin

Restaurace: 12:00 - 23:00 (počet míst 100)

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness

Kongresové služby:
TV, Video , CD přehrávač, Dataprojektor, Připojeni internetu, Ozvučení, PC, Flipchart, Bezdrátové mikrofony, Wifi

Konference a školení: Využijte prostory lázeňského komplexu pro uspořádání konference

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 KONFERENČNÍ SÁL (počet míst 300)

salónek č. 1 PŘEDNÁŠKOVÁ MÍSTNOST (počet míst 50)

salónek č. 2 V.I.P. SALONEK (počet míst 12)

salónek č. 3 SALONEK Harmonie - malý (počet míst 20)

salónek č. 4 SALONEK Harmonie - velký (počet míst 40)

zasedací místnost č. 1 INTERNETOVÁ UČEBNA (počet míst 12)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12700 - 1000550 - 800400 - 500650 - 1000 (1/2 SUPERIOR****)900 - 1400 (1/2 Apartment KLASIK)1000 - 1500 (1/2 Apartment PRESIDENT)1100 - 1600 (1/2 Apartment DELUXE)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za 1 osobu / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: Ceny ubytování jsou za osobu a den v CZK, včetně DPH a pobytové taxy.

Fotogalerie (33):


Lázně Aurora TřeboňLázně Aurora TřeboňLázně Aurora Třeboň
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com