sdílet HOTEL KOLONÁDA na Facebooku
HOTEL KOLONÁDA česká verze  HOTEL KOLONÁDA slovenská verzia  HOTEL KOLONÁDA english version  HOTEL KOLONÁDA deutsch version

HOTEL KOLONÁDA Karlovy Vary, Karlovy Vary Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Kolonáda I.P. Pavlova Lázně Karlovy Vary - ubytování v Karlových Varech...


Hotel Kolonáda v Karlových Varech se nacházejí v těsné blízkosti řeky Teplé a karlovarských kolonád, v samotném centru lázeňského dění. Dusot kopyt, turistický ruch, noční život a neustálý šum plynoucí řeky, to vše společně působí okouzlujícím dojmem. Nabízíme hostům komfortní ubytování, stravování i vlastní balneoprovozy. Velkou výhodou celého objektu hotelu Kolonáda je bezbariérový přístup. Hosté jistě uvítají i krátkou vzdálenost k autobusové zastávce MHD.

Hotel Kolonáda Karlovy Vary disponuje dvěma výtahy, balneoprovozem, denní službou zdravotní sestry, ordinacemi lékařů, EKG, časováním procedur, dvěma restauracemi, barem, kadeřnictvím a bazénem.

Hotel Kolonáda ubytování v Karlových Varech jednolůžkový pokoj: Pokoj určený pouze pro jednu osobu. Vybavení: postel 100x200cm, televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, koupelna s vanou/sprchovým koutem a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set.

Hotel Kolonáda ubytování Karlovy Vary dvoulůžkový pokoj „standard": Pokoj určený pouze pro 2 osoby. Vybavení: postel 200x200cm, televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, koupelna s vanou/sprchovým koutem a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set.

Hotel Kolonáda ubytování Karlovy Vary dvoulůžkový pokoj „ superior": Pokoj určený pro 2 osoby. Vybavení: postel 240x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, koupelna s vanou/sprchovým koutem a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set.

Hotel Kolonáda ubytování  v Karlových Varech apartmá: Dvě oddělené místnosti - obývací pokoj a ložnice s možností přistýlky. Vybavení: postel 200x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, miska s čerstvým ovocem (pouze v den příjezdu), koupelna s vanou/sprchovým koutem a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set.

Hotel Kolonáda ubytování Karlovy Vary apartmá Jacuzzi: Dvě oddělené místnosti - obývací pokoj a ložnice s možností přistýlky. Vybavení: postel 200x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, miska s čerstvým ovocem (pouze v den příjezdu), koupelna s Jacuzzi vanou/sprchou a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set.

Hotel Kolonáda ubytování v Karlových Varech apartmá President: Tři oddělené místnosti - obývací pokoj a dvě ložnice s možností přistýlky. Vybavení: v každé ložnici postel 180x200cm, televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, miska s čerstvým ovocem a láhev sektu (pouze v den příjezdu), koupelna s vanou/sprchovým koutem a toaletou, toaleta pro hosty, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set, balkon.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
608615

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, telefon, připojeni internetu, sat, minibar

Základní informace: bezbariérový přístup, sekretářské služby, směnárna, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, nekuřácké místnosti, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 3

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Letiště název: (3 km)

Autobusové nádraží název: (500 m)


Vlakové nádraží název: (1 km)

Zastávka MDH: (20 m)

Obchod: (50 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Historie lázeňské léčby: Nejstarší dochované pojednání o karlovarských pramenech a lázeňské léčbě napsal roku 1522 lékař Václav Payer z Lokte. O celých dvěstě let později, roku 1722, zavedl dr. David Becher nové léčebné metody. Určil základní chemické složky karlovarské vody, zdůraznil význam kysličníku uhličitého v minerálních pramenech, doporučil podávání léčivých vod přímo u vývěrů a podstatně snížil dávkování vod při pitné kúře. Do léčebného programu navíc zařadil diety a procházky v přírodě. Základem karlovarské lázeňské léčby však nadále zůstávají pitné kúry horkých minerálních pramenů. Kromě nich se používají i klasické vodoléčebné procedury, koupele a moderní léčebné metody. Karlovarské termy tryskají z hloubky až 2000 metrů a z jejich usazenin se tvoří vřídelní kámen - vřídlovec.

Komplexní lázeňská péče: vstupní lékařská prohlídka, předpis pitné kúry, kontrolní lékařské vyšetření (dle zdravotního stavu pacienta, nejméně 1x týdně), laboratorní vyšetření, EKG, 2 až 3 procedury denně dle doporučení lékaře (max. 17 procedur týdně), dietní stravování, volný vstup do bazénu, závěrečná lékařská prohlídka, závěrečná zpráva.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Pitný režim, Oxygenoterapie, Inhalace, Elektroléčba, Magnetoterapie, Laseroterapie, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Reflexní masáže, Přírodní termální koupel, Pitné kúry, Vodoléčba

Vyšetřovací výkony: Vstupní a výstupní lékařské vyšetření, Kontrolní lékařské vyšetření, EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody termální

Léčba nemocí indikace: Artritida

Ostatní druhy léčby: Spánek, Relaxační procházky

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Kolonáda Karlovy Vary - stravování: Nedílnou součástí lázeňské léčby je správné stravování a dietní režim pacientů. Ten stanovuje lékař na základě lázeňského dietního systému. Na výběr vhodných jídel dohlíží dietní sestra, která je pacientům denně k dispozici a mohou s ní konzultovat vše potřebné.

Kuchyně nabízí celou řadu pokrmů, se základními tak-i se speciálními dietami. V komfortně zařízené restauraci se podávají snídaně formou rautových stolů, obědy i večeře formou nabídkových stolů a teplé pokrmy si hosté objednávají ze speciálních jídelních lístků. V rámci celodenního pitného režimu se podává džus, voda a široký výběr čajů. Pokud k dobrému jídlu preferujete sklenku kvalitního vína, je možné si vybrat mezi nejkvalitnějšími tuzemskými i zahraničními víny.

Lázeňská restaurace a restaurace Riverside: Stylová lázeňská restaurace nabízí svým hostům speciální menu dietní kuchyně, menu pro každou příležitost i nabídka à la carte. Její celková kapacita činí 142 míst. Stejnými přednostmi disponuje i restaurace Riverside s celkovou kapacitou 120 míst. Nádherný pohled na kolonádu v samotném centru dění ještě více umocňuje romantické posezení u dobrého jídla a pití. K poslechu hraje během večeří několikrát týdně živá hudba.

Lobby bar: Lobby bar zřízený v recepci hotelu Kolonáda nabízí posezení pro hosty s širokým sortimentem. K nabídce jsou různé druhy kávy, míchaných nápojů a studená kuchyně. Celková kapacita restaurace čítá 48 míst.

Restaurace: Lázeňská restaurace (počet míst 142)

Restaurace: Riverside (počet míst 120)

Služby:



Konferenční salonky Bristol Riverside: Konferenční salonky Bristol Riverside jsou ideálním místem pro konání přednášek, školení, seminářů, workshopů, tiskových konferencí a prezentačních akcí menšího rozsahu. Kapacita salónků činí celkem 90 míst.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 90)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.1276 - 12954 - 11271 - 126 (Superior)96 - Prezident140 (Apartment)99 - 176 (Apartment Jacuzzi)122 - 253 (Apartment Prezident)


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (19):


HOTEL KOLONÁDAHOTEL KOLONÁDAHOTEL KOLONÁDA
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com