sdílet Hotel Bristol na Facebooku
Hotel Bristol česká verze  Hotel Bristol slovenská verzia  Hotel Bristol english version  Hotel Bristol deutsch version

Hotel Bristol Karlovy Vary, Karlovy Vary Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Bristol Karlovy Vary - BRISTOL GROUP - ubytování a lázeňské pobyty v Karlových Varech...


Pod názvem Bristol Group se skrývá skupina hotelových zařízení, která patří k nejznámějším a nejnavštěvovanějším v lázeňském městě Karlových Varech. Tvoří ji dva základní resorty, vzájemně odlišné svou polohou. Dlouholetou tradici a zejména pak bohatou historii našeho lázeňského resortu lze vnímat i spatřit na každém kroku, neboť zdmi budov Bristol Group prostupují dějiny. Klademe si za cíl skloubit kouzlo a nostalgii starých časů se současnými trendy a moderním přístupem.

O HOTELU BRISTOL v Karlových Varech: Hotel Bristol se nachází v Sadové ulici nedaleko od Sadové kolonády a svým hostům nabízí ubytovnání v 36ti pokojích. Střešní koridor v plně vybaveném lázeňském domě vás zavede do krásného prostředí anglického parku, stejně jako do ostatních hotelových zařízení Bristol Royal.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - vybavení hotelu: Hotel disponuje dvěma výtahy, recepcí se směnárnou, balneoprovozem, ordinací lékaře, 24-hodinovou službou zdravotní sestry, časováním procedur, biochemickou laboratoří a EKG.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytování:

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytování - jednolůžkový pokoj: Pokoj určený pouze pro jednu osobu. Vybavení: postel 100x200cm, televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, koupelna s vanou a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetická sada, balkon.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytování - dvoulůžkový pokoj: Pokoj určený pouze pro 2 osoby bez možnosti přistýlky. Vybavení: postel 200x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, koupelna s vanou a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetická sada, balkon.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytování - apartmá: Dvě oddělené místnosti - obývací pokoj a ložnice s možností přistýlky. Vybavení: postel 200x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s Pay TV servisem a satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička s minibarem, miska s čerstvým ovocem (pouze v den příjezdu), koupelna s vanou, toaletou a bidetem, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetická sada, balkon.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
8167

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, klimatizace pokojů, TV, telefon, kabelová televize, připojeni internetu, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: výtah, praní a žehlení, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, restaurace

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 4

Tipy na výlet: Nejen Karlovy Vary, ale také Karlovarský kraj nabízí nespočet možností pro efektivní využití volného času. Exkurze po městech v České republice nebo za hranicemi našeho státu je možné zakoupit přímo na recepcích Bristol Group. Zde vám poradí a pomohou vybrat výlety, exkurze a prohlídky podle vašich zálib a zájmů.

Rychlý výběr exkurzí: Prahа | Večerní Mariánské Lázně | Františkovy Lázně a prohlídka středověkého města Chebu | Zámek Chyše | Plzeň - Pivovarský závod Plzeňský Prazdroj | Hrad Karlštejn | Zámek Konopiště | Český Krumlov | Hrad Křivoklát a Koněpruské jeskyně | Zámek Hluboká nad Vltavou | Zámek Orlík | Kutná Hora | Drážďany | Vídeň (dvoudenní exkurze) | Mnichov | Regensburg | Norimberk

Dostupnost střediska:


Letiště název: Karlovy Vary (4 km)

Autobusové nádraží název: (1 km)


Vlakové nádraží název: (1,5 km)

Zastávka MDH: (20 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: LÁZEŇSKÁ & WELLNES LÉČBA

Historie lázeňské léčby: Nejstarší dochované pojednání o karlovarských pramenech a lázeňské léčbě napsal roku 1522 lékař Václav Payer z Lokte. O celých dvěstě let později, roku 1722, zavedl dr. David Becher nové léčebné metody. Určil základní chemické složky karlovarské vody, zdůraznil význam kysličníku uhličitého v minerálních pramenech, doporučil podávání léčivých vod přímo u vývěrů a podstatně snížil dávkování vod při pitné kúře. Do léčebného programu navíc zařadil diety a procházky v přírodě. Základem karlovarské lázeňské léčby však nadále zůstávají pitné kúry horkých minerálních pramenů. Kromě nich se používají i klasické vodoléčebné procedury, koupele a moderní léčebné metody. Karlovarské termy tryskají z hloubky až 2000 metrů a z jejich usazenin se tvoří vřídelní kámen - vřídlovec.

Komplexní lázeňská péče
vstupní lékařská prohlídka
předpis pitné kúry
kontrolní lékařské vyšetření (dle zdravotního stavu pacienta, nejméně 1x týdně)
laboratorní vyšetření
EKG
2 až 3 procedury denně dle doporučení lékaře (max. 17 procedur týdně)
dietní stravování
volný vstup do bazénu
závěrečná lékařská prohlídka
závěrečná zpráva

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Pitný režim, Oxygenoterapie, Inhalace, Elektroléčba, Magnetoterapie, Laseroterapie, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Reflexní masáže, Přírodní termální koupel, Pitné kúry, Vodoléčba, Přírodní uhličitá koupel

Vyšetřovací výkony: Vstupní a výstupní lékařské vyšetření, Kontrolní lékařské vyšetření, EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody uhličité, Vody termální

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Trávicí ústrojí, Poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, Obezity a nadváhy, Cukrovka - Diabetes melitus, Artritida, Jater a žlučníku

Ostatní druhy léčby: Spánek, Relaxační procházky

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Bristol - Karlovy Vary - RESTAURACE A STRAVOVÁNÍ: Nedílnou součástí lázeňské léčby je správné stravování a dietní režim pacientů. Ten stanovuje lékař na základě lázeňského dietního systému. Na výběr vhodných jídel dohlíží dietní sestra, která je pacientům denně k dispozici a mohou s ní konzultovat vše potřebné.

Kuchyně nabízí celou řadu pokrmů se základními i speciálními dietami. V komfortně zařízené restauraci se podávají snídaně formou rautových stolů, obědy a večeře pak formou nabídkových stolů, kdy si teplé pokrmy hosté objednávají přímo ze speciálních jídelních lístků. Pro dodržení celodenního pitného režimu jsou k dispozici různé druhy vod, džusů a čajů.

Pokud k chutnému pokrmu preferujete sklenku dobrého vína, můžete si vybrat z široké nabídky nejkvalitnějších tuzemských i zahraničních vín.

RESTAURACE A STRAVOVÁNÍ - Restaurace Palace: Stylová restaurace Bristol Palace disponuje dvěma salonky - Club a Moser - a její celková kapacita činí 282 míst. Speciální menu dietní kuchyně, menu pro každou příležitost i nabídka à la carte - to vše nabízíme našim hostům. Nádherný výhled na centrum města ještě více umocňuje romantické posezení u dobrého jídla a pití.

Kavárna Palace: Kavárna Palace s kapacitou 30 míst nabízí kromě různých druhů kvalitní kávy a čajů také alkoholické i nealkoholické nápoje. Navíc si zde pochutnáte na výborných a denně čerstvých moučnících.

Restaurace: (počet míst 24)

Kavárna: (počet míst 30)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Fittness, Bazén krytý, Whirpool

Konferenční salonek Bristol Royal: Konferenční salonek Bristol Royal je ideálním místem pro konání přednášek, školení, seminářů, workshopů, tiskových konferencí a prezentačních akcí menšího rozsahu. Nachází se v 5. patře hotelu Bristol a disponuje maximální kapacitou 30 míst. Jedná se o další prostor s přímou vazbou na stravovací služby.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 30)

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (18):


Hotel BristolHotel BristolHotel Bristol
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com