sdílet Hotel Tvrz Orlice na Facebooku
Hotel Tvrz Orlice česká verze  Hotel Tvrz Orlice slovenská verzia  Hotel Tvrz Orlice english version  Hotel Tvrz Orlice deutsch version

Hotel Tvrz Orlice Letohrad, Letohrad Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Tvrz Orlice Letohrad - Letohrad ubytování ve středověkém panském sídle Tvrz Orlice..


Nezapomenutelné noci i dny prožijete v Hotelu Tvrz Orlice, středověkém panském sídle na okraji Letohradu. Z původní tvrze nechali v 16. století její majitelé vybudovat renesanční zámek, na přelomu tisíciletí z něj však zbyly téměř ruiny. Zdařilou rekonstrukcí se podařilo vdechnout místu nový život a přitom zachovat jeho historickou atmosféru.

Unikátní hotel dnes ubytuje až 71 hostů najednou. Kromě moderně zařízených pokojů se zde nachází také restaurace, středověká krčma nebo wellness centrum. K vidění je tu několik expozic, sbírka zbraní i knihtiskařská dílna. Před vstupem do areálu pohodlně zaparkujete na prostorném parkovišti pro auta i autobusy; u budovy je parkování zpoplatněno.

Hotel Tvrz Orlice nabízí ubytování v některém z 15 dvoulůžkových pokojů Standard, 4 dvoulůžkových pokojů VIP, v čtyřlůžkovém pokoji Standard nebo v apartmánu VIP pro 4 osoby. Do vybavení všech pokojů patří koupelna s vanou, sprchou, fénem a sociálním zařízením, pohovka, křesla, psací stůl, telefon, bezdrátové připojení k internetu a satelitní televize. Pokoje VIP jsou navíc klimatizované a mají hydromasážní vany. Jeden z pokojů v přízemí je speciálně upravený pro hendikepované hosty.

Recepce funguje nepřetržitě 24 hodin denně. Domácí mazlíček může být za poplatek ubytován. Pro firemní i soukromé akce je k dispozici několik stylových konferenčních prostor se zajištěním veškerých služeb.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, připojeni internetu, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, klimatizace, Informační služba, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, internetový koutek, kavárna, půjčovna jízdních kol, sauna, venkovní terasa, restaurace, fitness, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Hotel Tvrz Orlice najdete na jihovýchodním konci Letohradu u Orlického rybníka. Autem sem snadno dojedete z města i z hlavní silnice č. 11 vedoucí mezi Jablonným nad Orlicí a Vamberkem. Parkování na vyhrazeném místě v areálu je zdarma, stání přímo před hotelovou budovou je zpoplatněno.
Za 10 minut dojdete pěšky k nejbližší autobusové zastávce, ze které se dostanete jak do centra města, tak do Jablonného. Letohradské vlakové nádraží je vzdálené zhruba 45 minut pěší cesty.

Tipy na výlet: Letohrad patří k nejoblíbenějším turistickým cílům v Orlickýh horách a svým hostům kromě okolní nedotčené přírody nabízí také celou řadu památek a zajímavostí. Za prohlídku stojí největší Muzeum řemesel na našem území nebo barokní zámek. V Městském muzeu jsou například k vidění sáně, na kterých tudy císař Napoleon v roce 1812 chvatně opouštěl Rusko.

Navštívit můžete i světničku českého velikána Járy Cimrmana. Tvrz Orlice zvlášť ocení milovníci historie. Otevřené jsou zde 4 prohlídkové trasy, představující opravené interiéry včetně gotických a renesančních sklepů, unikátní nástěnné malby a sgrafitovou výzdobu nebo expozice s nálezy objevenými při opravách sídla. Zpřístupněná je také sbírka dobových zbraní a dokonce i funkční dílna s knihtiskem.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (300 m)

Vlaková zastávka název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (45 minut pěšky)

Stravování:


Restaurace popis: Nevšední chvíle vás čekají v Restauraci Tvrz Orlice, a to nejen díky originálnímu jídelnímu lístku. Restaurace se nachází v renesančním sále z poloviny 16. století, na jehož zdech se přes letité chátrání dodnes dochovaly tehdejší malby a sgrafita.

Ve sklepení tvrze je stále v provozu pravá středověká krčma, otevřená pro předem objednané akce. Maso se tu peče jen na ohni a pivo se pije zásadně nefiltrované.
Snídaně pro ubytované je v ceně pokoje a má podobu bohatého teplého a studeného bufetu.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Půjčovna kol, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Bazén venkovní, Sauna, Střelnice, Billiard, Golf, Lyžařský vlek, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
1.1-31.121850245029504420 (Apartmán [4+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (24):


Hotel Tvrz OrliceHotel Tvrz OrliceHotel Tvrz Orlice
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com