sdílet Hotel Resort Relax - Lipno na Facebooku
Hotel Resort Relax - Lipno česká verze  Hotel Resort Relax - Lipno slovenská verzia  Hotel Resort Relax - Lipno english version  Hotel Resort Relax - Lipno deutsch version

Hotel Resort Relax - Lipno Černá v Pošumaví, Černá v Pošumaví Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Resort Relax Černá v Pošumaví - ubytování na Lipně a Šumavě...


Čtyřhvězdičkový Hotel Resort Relax se nachází v obci Černá v Pošumaví přímo na výběžku nad přehradou Lipno. V hotelu najdou hosté komfortní ubytování v luxusně zařízených pokojích. Hotel může poskytnout ubytování až pro 138 hostů, a to buď na hlavní budově nebo v apartmánovém domě. Hotel nabízí i pokoj s bezbariérovým přístupem. Pro trávení volného času lze v hotelu využít sportovní hřiště či unikátní autodráhu ve stylu Formule 1. Nedaleká přehrada nabízí pestrou škálu vodních sportů a radovánek. V zimní sezóně je možné využít nedaleký lyžařský areál. Domácí mazlíčci mohou být ubytováni za poplatek. Hostům je k dispozici parkoviště za poplatek.

Hotel Resort Relax - Lipno v Černé v Pošumaví - pokoje: V Hotelu Resort Relax je možné využít ubytování ve dvoulůžkových pokojích na hlavní budově nebo v hotelové depandance. Některé z pokojů mohou nabídnout balkon a nebo výhled na lipenskou přehradu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, televizi, telefon a Wi-Fi připojení. Pro rodiny s dětmi nebo skupiny přátel jsou skvělou volbou apartmány v apartmánovém domě, které jsou vybaveny vlastní kuchyní a terasou s výhledem na přehradu. V hotelu je možné uspořádat i konferenci . K dispozici je zde konferenční sál až pro 100 osob a menší salónek Paluba s kapacitou 60 osob.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, připojeni internetu, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI, balkon / terasa / zahrada

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, pokojový servis, Informační služba, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, internetový koutek, půjčovna jízdních kol, sauna, bar, restaurace, lobby bar, Pokojová služba, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Hotel Resort Relax se nachází v Dolní Vltavici u obce Černá v Pošumaví na výběžku, který ze všech stran obklopuje Lipno. Pro hotelové hosty je k dipozici hotelové parkoviště, které je možné využít za poplatek (100 Kč/vůz/1. noc a 50 Kč/vůz/další noci). V těsné blízkosti hotelu je zastávka autobusu Černá v Pošumaví, Dolní Vltavice. Nejbližší vlaková zastávka v Černé v Pošumaví je od hotelu vzdálená přibližně 7 km.

Tipy na výlet: Hotel Resort Relax se nachází v těsné blízkosti lipenské přehrady, která je po celé léto živým centrem celé oblasti. Kromě pestré nabídky sportovních a zábavných aktivit je také možné navštívit nedaleký hrad Vítkův kámen, který se nachází na protějším břehu. Šumavský národní park nabízí velké množství značených turistických tras.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Snídaně v Hotelu Resort Relax je zahrnuta v ceně ubytování. Snídaně jsou podávány formou bufetových stolů od 7:30 do 10:00 hodin. Ve zbytku dne je možné stravování v hotelové restauraci, která připravuje chutné pokrmy z české i mezinárodní kuchyně. Jídlo je možné vychutnat na terase s výhledem na přehradu Restaurace nabízí široký výběr kvalitních vín a sezónní speciality.
Za letní sezóny je příjemné posezení v Grill baru Regata. Místní vyhlášenou specialitou jsou rožněná selátka.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Půjčovna kol, Jízda na koni , Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Plážový volejbal, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
Tabule, Flipchart

V hotelu je možné uspořádat i konferenci . K dispozici je zde konferenční sál až pro 100 osob a menší salónek Paluba s kapacitou 60 osob.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 60)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 100)

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (37):


Hotel Resort Relax - LipnoHotel Resort Relax - LipnoHotel Resort Relax - Lipno
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com