sdílet Hotel Husárik na Facebooku
Hotel Husárik česká verze  Hotel Husárik slovenská verzia  Hotel Husárik english version  Hotel Husárik deutsch version

Hotel Husárik Čadca, Čadca Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Husárik Čadca - ubytování v Čadci Velká Rača Kysuce...


Ak hľadáte dokonalé spojenie komfortu a výnimočnej atmosféry horského prostredia, určite navštívte novootvorený luxusný Hotel Husárik ****.

Hotel Husárik sa nachádza nad mestem Čadca v nadmorskej výške 740mnm., 3km od jeho centra, v severozápadnej časti Slovenska, ktoré je obklopené vrchmi Kysuckých Beskýd, Javorníkov, Kysuckej vrchoviny a Turzovskej vrchoviny.
Hotel Husárik svojim zovňajškom a štýlom zariadenia vystihuje prostredie v ktorom sa nachádza, pričom uspokojí nároky a požiadavky aj tých najnáročnejších návštevníkov. Luxus však v tomto prípade nevylučuje pohodlie, útulnosť a pocit príjemného tepla v každom z jeho kútov.

Hotel Husárik - ubytování v mestě Čadca: hotel má kapacitu 77 lôžok vrátane prístelok. Izby sú ladené do teplých farieb v kombinácii s masívnym vyrezávaným drevom. V hoteli sa nachádza 27 izieb, z toho 5 jednolôžkových, 13 dvojlôžkových (dvojlôžko), 5 dvojlôžkových (oddelené postele) a 4 apartmány (jeden apartmán so 4 lôžkami, dva apartmány s 3 lôžkami, jeden s 2 lôžkami; z toho v jednom sa nachádza krbová pec), hotel disponuje 24 prístelkami. Každá izba má svoje sociálne zariadenie (vaňa resp. sprchovací kút), sušič na vlasy, telefón, TV, minibar, napojenie na WIFI a trezor. Niektoré izby majú balkón s nádherným výhľadom na okolitú prírodu.

Služby hotela Husárik v Čadci: Zabezpečenie leteniek, transferu na letisko, - Zabezpečenie programu pre firemné akcie, eventy, teambuildingy, Zabezpečenie netradičných svadobných obradov a hostín, - Zabezpečenie zapožičania lietadla s pilotom, - Zabezpečenie ski - busu pre väčšie skupiny do okolitých lyž.stredísk, Možnosť zakúpenia Ski - passu s 20% zľavou v strdisku Veľká Rača

V zimných mesiacoch odporúčame použiť snehové reťaze.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlka
518424

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, telefon, rádio, připojeni internetu, sat, minibar, Krb, fén

Základní informace: pokojový servis, praní a žehlení, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Nadmořská výška: 740m/nm

Popis okolí: Ve společných prostorách hotelu se nachází posezení s kulečníkovým a šachovým stolem. K odpočinku slouží atypické relax centrum, ve kterém se nachází bazén, sauna, whirpool a fitness. V letních měsících je k dispozici tenisový kurt s umělým povrchem a možností zapůjčení si tenisových raket. Hotel poskytuje také možnost zapůjčit si horská kola, lyže, sáňky, čtyřkolky a zajistit jízdu na sněžném skútru s instruktorem po okolní přírodě s neopakovatelným zážitkem. Pro milovníky střelných zbraní je zde možnost pronájmu střelnice, vzdálené 4km od hotelu.
Hotel poskytuje možnost zabezpečení různých programů šitých na míru pro skupiny, které je třeba dohodnout a rezervovat min. 2 dny předem. (pochůzky s lesníkům po loveckém revíru, možnost agroturistiky vzdálené cca 3km od hotelu, možnost využít klasický koňský povoz na sněžných saních)

Dostupnost střediska:


Centrum název: Čadca (3 k m)

Autobusové nádraží název: (3 km)


Vlakové nádraží název: (5 km)

Obchod: (3 km)

Stravování:


Restaurace popis: Stravování v hotelu Husárik je nezapomenutelným zážitkem. Kulinářské speciality naší restaurace nadmíru splní vaše očekávání. Návštěvníkům hotelu jsou k dispozici restaurace - kavárna, lovecký salonek s krbem s otevřeným ohništěm a Bavorská pokoj se stylovým sezením a keramickou pecí. V letních měsících je součástí restaurace a kavárny velká terasa. Hotel nabízí možnost stravování se formou polopenze, resp. plné penze.

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Fittness, Tenisové kurty, Jízda na koni , Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Střelnice, Billiard, Středisko zimních sportů (8 km), Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
V zimě nabízí okolí hotelu náročným lyžařům možnost navštívit známé lyžařské středisko Velká Rača, které je vzdáleno cca 8 km od hotelu.

Mezi další lyžařská střediska, vzdálenější od hotelu, patří Skalité - Serafínov, Makov - Bumbálka.

V zimě si na své přijdou i vášniví vyznavači běžeckého lyžování, k nejznámějším trasám patří Kysucká lyžařská magistrála. V těsné blízkosti hotelu se nachází příměstské lyžařské středisko a sáňkařská dráha, které budou v blízké budoucnosti kompletně rekonstruované podle evropských standardů.

V zimních měsících poslouží ubytovaným hostům lyžárna s teplovzdušnými sušiči lyžáků a uzamykatelnými skříňkami.

Kongresové služby:
Telefon, Fax, TV, Kinoprojektor, Připojeni internetu, Taneční parket, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Ozvučení, DVD přehrávač, Šatna, Flipchart

Hotel Husárik - školení - školení: hotel je vybaven i pro potřeby školících a jiných odborných pobytů (kongresy, konference ...) V zasedací místnosti, s kapacitou 20 míst, se nachází projektor s plátnem a flipchart. V místnosti je denní světlo, okna s možností zatemnění. Pro větší skupiny je možnost zajistit konferenci v Bavorské pokoji, s kapacitou 60 míst, která je vybavena také projektorem a plátnem, s možností variabilního sezení.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 20)kongresový sál č. 2 (počet míst 60)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmánapartmán
7.1-23.12639820106 (2 osoby/person + balkon)183 (4 osoby/person)159 (3 osoby/person)126 (2 osoby/person)
24.12-6.176112,5026124222192144


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Dětská postýlka - zdarma, Děti do 5 let zdarma, děti do 10 let 50% sleva, Cena pokoje zahrnuje snídani (formou švédských stolů ve výši 9,95 € / osobu / den), vstup do bazénu, fitness, parkoviště. K ceně bude účtován místní poplatek ve výši 0,33 € / osoba. Hosté mají k dispozici připojení k WIFI. V zimních měsících doporučujeme použít sněhové řetězy.

Fotogalerie (19):


Hotel HusárikHotel HusárikHotel Husárik
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com