sdílet Hotel FATRA na Facebooku
Hotel FATRA česká verze  Hotel FATRA slovenská verzia  Hotel FATRA english version  Hotel FATRA deutsch version

Hotel FATRA Terchová, Terchová Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Fatra Terchová - ubytování v Terchové Malá Fatra..


Hotel Fatra se nachází v samém centru Terchové. Moderní zařazení splňuje všechny požadavky pro relax. Kapacita hotelu Fatra je 40 míst, pokoje jsou většinou dvoulůžkové, přičemž každá je vybavena sociálním zařízením, internetem a LED TV. Po náročném dni si můžete odpočinout v kavárně, která je situována do skalního masivu.

Součástí hotelu je i školící místnost, vybavená audiovizuální technikou s kapacitou do 30 osob. Parkování je bezplatné na parkovišti přímo před hotelem. Lyže nebo kola si můžete uložit do místnosti k tomu určené, která je vybavena i sušákem na boty.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
104

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, kabelová televize, připojeni internetu, WI-FI

Základní informace: úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, kavárna, sauna, restaurace

Počet podlaží: 3

Popis okolí: V současnosti se Národní park Malá Fatra řadí mezi nejpřitažlivější a nejnavštěvovanější pohoří na Slovensku. Dokonalým východiskem túr do kriváňské části Malé Fatry je samotná obec Terchová.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Možnost odpočinku a posezení máte v naší příjemné kavárně, která je situována do skalního masivu. Přímo z kavárny můžete vstoupit do nově vybudované jeskyně, nebo využít finskou saunu s oddychovou místností.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Tenisové kurty, Sauna, Volejbalové hřiště, Fotbalové hřiště, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Cyklotrasy, Středisko letních sportů

Kongresové služby:
TV, Dataprojektor, Připojeni internetu, Promítací plátno, Flipchart, Wifi

Hotel Fatra má k dispozici konferenční místnost s kapacitou 25 míst. Součástí konferenční místnosti je kuchyňka, sociální zařízení a terasa s grilem. Prostory konferenčního sálu vám nabízejí možnost uspořádat školení, obchodní jednání či semináře. Školící místnost je vybavena síťovým projektorem, plátnem, TV a flipchartem.

Konferenční kapacity:

zasedací místnost č. 1 (počet míst 25)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.1240588099


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (9):


Hotel FATRAHotel FATRAHotel FATRA
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com