sdílet Grand Hotel Pressburg na Facebooku
Grand Hotel Pressburg česká verze  Grand Hotel Pressburg slovenská verzia  Grand Hotel Pressburg english version  Grand Hotel Pressburg deutsch version

Grand Hotel Pressburg Bratislava, Bratislava Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Grand Hotel Pressburg ubytování Bratislava.: Naší snahou je poskytovat kvalitní ubytovací služby . Pro Vaše pohodlí hotel nabízí 96 komfortních pokojů, 6 atraktivních mezonetových apartmánů a 1 Apartmán Queen, které jsou vkusně a stylově zařízené s celkovou kapacitou 182 pevných lůžek . K dispozici jsou také 2 nadstandardní bezbariérové ​​pokoje, a také přistýlky a dětské postýlky . Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením, multifunkčním TV - SAT , telefonem , mini barem, wi -fi internetovým připojením , klimatizací a zabudovaným kódovateľným trezorem .


Grand Hotel Pressburg ubytování Bratislava - Typy pokojů :
1-lůžkový Klasik, 2 - lůžkový Klasik, 1-lůžkový Biznis , 2 - lůžkový Biznis , 2 - lůžkový Superior, Mezonetový apartmán, Apartmán Queen .

Pro zpříjemnění pobytu využijte nabídku relax centra s bazénem , vířivkou a saunou, v letních měsících s možností využití letní terasy a koupání v přírodním jezeře Veľký Draždiak . Hotelové parkoviště poskytuje možnost bezpečného parkování Vašich vozidel až pro 120 aut .

Typy pokojů
apartmánpřistýlkahandicap
7772

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, klimatizace pokojů, TV, telefon, připojeni internetu, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, umyvadlo na pokoji

Základní informace: bezbariérový přístup, klimatizace, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Grand Hotel Pressburg - Bratislava - Gastronomie : Než se rozhodnete vstoupit do restaurace a ochutnat naše jídla, zveme Vás na ochutnávku regionálních vín ve stylově zařízené vinotéky. Restaurace Csárda Stylová restaurace Csárda má bohatou historii a vždy patřila k nejoblíbenějším podnikům v Bratislavě. Náš jídelníček je plný čerstvých ryb a mořských živočichů , ale najdete v něm i kulinářské speciality maďarské , slovenské a mezinárodní kuchyně , které jistě uspokojí i ty nejnáročnější gurmány . K dobré kuchyni neodmyslitelně patří i kvalitní víno ​​z vinotéky. Interiér restaurace je zařízen ve stylu typicky maďarské CSÁRDA , dělený do boxů tak , aby byla zachována intimita hosty. Příjemnou atmosféru doplňuje cikánská cimbálová hudba.Svojou jedinečností je Csárda vyhledávaným místem oslav , rodinných posezení , pracovních a společenských událostí.

Trattorialobby bar je to správné místo na posezení u šálku kávy, lehkém jídle, salátu nebo sklenky vína . Je ideální pro Vaše setkání s přáteli, či obchodními partnery . Zimní záhradaZimná zahrada je dalším místem , kde si v příjemné atmosféře v krásném prostředí plném stromů, s výhledem na jezero Veľký Draždiak můžete vychutnat naše gastronomické speciality a kvalitní vína.
Letní terasaLetná terasa navazuje na zimní zahradu av letních měsících Vám zpříjemní chvíle a nabídne osvěžení chlazenými míchanými drinky .

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Cyklotrasy, Whirpool
Sport a Wellness : Nechte se pozvat do luxusních prostor plných odpočinku a relaxu !
SAUNAKlimatické podmínky v sauně napomáhají obnově buněk , zvyšují obranyschopnost organismu vůči nákazám. Saunováním můžeme zlepšit termoregulační mechanismy svého organismu a postupně ho přivyknout na podobné teplotní změny podzimního počasí .
Sauna zlepšuje i svalové křeče a uvolňuje tonus svalstva, zejména pokud si po saunování dopřejeme i vydatnou masáž . Výsledkem je pružná a sametová pokožka . Správné saunování uvolňuje psychiku a zbavuje nás stresu . Kdy je saunování vhodné: Před večeří nebo ještě lépe asi dvě hodiny po večeři před spaním . Pokud se provádí před obědem nebo během dne , měl by následovat po saunování asi 2-3 hodinový čas na spánek nebo pasivní odpočinek .
Jako předehřátí před masáží . Jako prevence viróz a nemocí z nachlazení . Po domluvě s lékařem u přetrénovaných nebo přepracovaných osob . ( pouze pro hotelové hosty )
MASÁŽMasáž pomáhá uvolnit stres a napětí , masáže kombinované s vhodnými silicemi , zda vůněmi působí antibakteriálně a přinášejí úlevu některým vnitřním stavem stejně jako kožním problémům , nebo napomáhají jejich zhojení . Masáž celkově zlepšuje krevní oběh , kombinace silic a masáže je považována za stimulátor růstu kožních buněk a dodává povrchu kůže hladký vzhled tím , že urychluje odstraňování starých buněk. Napomáhá urychlit eliminaci odpadních látek v lymfatickém systému , který čistí a vyživuje tělo. Další , specifické účinky masáže : může normalizovat mastnou nebo suchou pleť zvyšuje pružnost pokožky a růst nových kožních buněk zmírňuje celulitidu odstraňuje pocit apatie a deprese.

V hotelu Grand Hotel Pressburg nabízíme například : Aroma masáž, Detoxikační medová masáž, Reflexní masáž nohou, Masáž hlavy a obličeje, anticelulitidový masáž, ( pouze pro hotelové hosty )


Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, TV, Video , Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Flipchart

Grand Hotel Pressburg - Bratislava - Konference a kongresy: Netradiční řešení stavby do tvaru písmene "L" spolu centrální vstupní halou a barovým pultem vytváří velký, ale vizuálně útulný prostor s kapacitou 400 židlí. Zvukotěsnými skládacími stěnami je možné rozdělit sál na 5 sekcí. Každá je vybavena standardním technickým zabezpečením jako je data-video-projektor, internet, plátno, flipchart, atd.. Propojením konferenčního sálu, restaurace Csárda, Zimní zahrady, Vinotéky a Trattoria vznikne prostor pro pořádání společenských akcí do kapacity 1000 osob. K dispozici jsou 8-10 místní kruhové stoly, ale i klasické stoly pro školní sezení. Všechny sály jsou plně klimatizované.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12679217105 (Superior)125 (Mezo apartmán)150 (Mezo Apartmán Queen)


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (18):


Grand Hotel PressburgGrand Hotel PressburgGrand Hotel Pressburg
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com