sdílet Ubytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo na Facebooku
Ubytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo česká verze  Ubytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo slovenská verzia  Ubytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo english version  Ubytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo deutsch version

Ubytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo Štúrovo, Štúrovo Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Studia Apartmány SMARAGD Vadaš - Termální koupaliště ubytování - Lázně Štúrovo...


Studia SMARAGD Vadaš - Termální koupaliště Štúrovo - studia SMARAGD na termálním koupališti: Nové studia SMARAGD, postavené v letech 2012-2013 se nacházejí za budovou hlavní recepce a jsou vzdáleny od bazénů asi 50-100 m.

Studia apartmány SMARAGD Vadaš - Termální koupaliště Štúrovo - Cena zahrnuje: ubytování, daň za ubytování. Pro hosty zdarma zajišťujeme: parkování (asi 20-50 m od studií), WiFi a vstup na termální koupaliště. Možnost stravování v Hotelu Thermal *** (snídaně oběd, večeře), polopenze pro děti do 2,99 let zdarma.

Studia apartmány SMARAGD Vadaš - Termální koupaliště Štúrovo: Vybavení studií SMARAGD (obývací místnost spojená s kuchyňským koutem): kuchyňský kout: mikrovlnná trouba. dvojplotna, chladnička, rychlovarná konvice, kuchyňská linka (základní kuchyňské vybavení), obývací místnost: postel, skříň, LED TV, stůl, židle. Ve studiích mají hosté bezplatné internetové připojení WiFi. Před každým studiem je terasa s možností posezení. Každé studio je vybaveno koupelnou se sprchou, s WC a předsíní.

Typy studií SMARAGD:

3 postelové Studia SmaragdV obývací místnosti se nachází jedna manželská postel a jedno lůžko. Celkový počet lůžkových apartmánů: 12

3 +1 postelové Studia Smaragd: V obývací místnosti se nachází jedna manželská postel a jedno roztahovací lůžko. 2 studia jsou vybaveny bezbariérově. Celkový počet lůžkových apartmánů: 29

2 studia jsou vybudovány bezbariérově.

4 +2 postelový - Studia SMARAGD Vadaš - Termální koupaliště Štúrovo: klimatizovaný, mezonetový (patrový) apartmán: přízemí: obývací místnost (s rozkládacím křeslem) s kuchyňským koutem, WC, koupelna, předsíň, terasa s posezením. patro: ložnice s manželskou postelí a dvěma lůžky a rozkládacím křeslem.

Typy pokojů
3 lůžkový4 lůžkový6 lůžkový
122928

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, připojeni internetu, apartmány s plně zařízenou kuchyní

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, WI-FI

Dostupnost střediska:


Termální lázně: (50 m)

Stravování:


Restaurace popis: Možnost stravování v Hotelu Thermal *** (snídaně oběd, večeře), možnost vaření v kuchyňce apartmánu. Snídani a večeři zajišťujeme formou švédských stolů (v případě počtu hostů do 10 osob formou menu). K večeři poskytujeme minerálku. Pro děti do 2,99 let zdarma.
 

Polpenzia

 

raňajky

večera

Osoby nad 12 rokov 7 € 11 €
Deti (3-11,99 rokov) 5 € 6 €

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumapartmánapartmánapartmán
27.4-21.9250 - 420 (studio 3 osoby/ person)260 - 525 (studio 4 osoby/ person)260 - 625 (studio 6 osoby/ person)


Měna: Eur

Cena polopenze: 18
Cena plné penze:
Ceny zahrnují: Cena za třden
Sleva / poplatky: Ceny jsou uvedeny na apartmán / týden. Nástupní den: sobota. Cena za apartmán 4+2 je určena pro 6 osob.

Fotogalerie (40):


Ubytování Studia SMARAGD Vadaš ŠtúrovoUbytování Studia SMARAGD Vadaš ŠtúrovoUbytování Studia SMARAGD Vadaš Štúrovo
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com