sdílet Andels Apartments na Facebooku
Andels Apartments česká verze  Andels Apartments slovenská verzia  Andels Apartments english version  Andels Apartments deutsch version

Andels Apartments Rynholec, Rynholec Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Andels Apartments Rynholec - ubytování v Rynholci..


Andels apartments Rynholec nabízí tři nově zrekonstruované dvoupodlažní chalupy, které se nachází na pozemku o velikosti cca 3000 m2 s vlastním sadem, lesíkem, rybníkem a potůčkem.

Interiéry všech chalup prošly kompletní rekonstrukcí a jsou plně vybaveny nábytkem, veškerými kychyňskými potřebami a ustředním plynovým topením, k dispozici je i zahradní nábytek. Pro parkování lze využít velkého pozemku přímo na zahradě.


Andels apartments Rynholec - ubytování:


Vila I.: V prvním patře domu jsou pro ubytování tři dvoulůžkové pokoje, velký balkón s výhledem do zahrady, koupelna s rohovou vanou a WC. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně, obývací pokoj s jídelnou, koupelna a WC. V obývacím pokoji je umístěna televize se satelitem. Celková obytná plocha 220m2 poskytuje dostatek prostoru pro šest osob.

Vila II.: Pro ubytování jsou v prvním patře chalupy pro k dispozici dva třílůžkové pokoje, pracovna, koupelna s rohovou vanou a WC. V přízemí se nachází obytná, plně vybavená kuchyně s barem a výčepním zařízením na pivo, prostorná jídelna s francouzskými dveřmi do zahrady, koupelna se sprchovým koutem a WC. Ve společenské místnosti je umístěna televize se satelitem. Celková obytná plocha 200m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ubytování šesti osob.

Vila III.: V prvním patře chalupy jsou pro ubytování tři dvoulůžkové pokoje, velká terasa s výhledem do zahrady, koupelna a WC. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně, WC, obývací pokoj s francouzskými dveřmi do zahrady. V obývacím pokoji je umístěna televize se satelitem. Celková obytná plocha 200m2 poskytuje dostatek prostoru pro šest osob.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový
62

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, kabelová televize, připojeni internetu, plně zařízená kuchyně

Základní informace: Informační služba, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, venkovní terasa, Nekuřácké prostředí

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Obec Ryhnolec je vzdálena 30 km západně od Prahy. Nově vybudovaná dálnice Praha - Karlovy Vary umožňuje rychlé spojení do Prahy (cca 20 min). V obci je autobusová i vlaková zastávka.

V okolí obce Ryhnolec můžeme najít zámek Lány a jeho okolí, hrad Křivoklát, Karlštejn, Točník nebo pozůstatky hradu Sobín. V samotné obci najdeme fotbalové hřistě, tenisový kurt, tenis klub Ryhnolec a obchod s potravinami Jednota.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (100 m)

Vlaková zastávka název: (500 m)

Stravování:


Restaurace popis: Každá chalupa má plně vybavenou kuchyň. V obci se pak nachází restaurace U Šlégrů.

Služby:



Sportovní možnosti:
Tenisové kurty, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:



Datumchatachatachata
1.1-31.12od/in 1 950 (Vila I. [6+0])od/in 1 950 (Vila II. [6+0])od/in 1 950 (Vila II. [6+0])

Měna: Czk

Ceny zahrnují: Cena za den

Fotogalerie (21):


Andels ApartmentsAndels ApartmentsAndels Apartments
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com